От: Чип за Range Rover p38
Аз ви казах, НЯМА ама НЯМА такъв дето да не пуши и е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се махне катализатора, защото става тапа, както е написал колегата!!! А аз ама грам не разбирам от това , само имам наблюдения и някъкви базови познания!!! Тва е цялата истина. А за мен няма нищо готино да праснеш kick-down и да изпревариш някой да речем и той да трябва да си пуска чистачките , защото предното му стъкло е цялото в САЖДИ!!!!

За мен това не е хич "cool" даже понякога ми е и смешно!!! Искате ряз, високи скорости и мигновено изпреварване - за мен това е възможно с голeми мотори, много коне и големи и много турбини(Bi-Turbo) !!! Пример: ауди 2.0Т 200к.с ( нещо по достъпно) иначе S8, RS6( the most powerful estate car in the world),CL63 AMG, 65 AMG - bi-turbo!! Поздрави на колегата за супер изчерпателната инф.
Аз ви казах, НЯМА ама НЯМА такъв дето да не пуши и е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се махне катализатора, защото става тапа, както е написал колегата!!! А аз ама грам не разбирам от това , само имам наблюдения и някъкви базови познания!!! Тва е цялата истина. А за мен няма нищо готино да праснеш kick-down и да изпревариш някой да речем и той да трябва да си пуска чистачките , защото предното му стъкло е цялото в САЖДИ!!!!

Коментар