Здравейте колеги .Като нов притежател на марката Jeep Grand Cherokee 3.1 td 1999,ако може да ви задам едно въпросче.Икономична тънкост ли е,или търговска хитринка премахването на предния кардан?Да се обоснова по-точно,без кардана колата е по-пъргава,по-икономична осезаемо и по-мощна.Имате ли някакво мнение.Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Много тънко въпросче WJ 3.1
Свий
X
-
От: Много тънко въпросче WJ 3.1
Не е нито тънкост, нито търговска хитрина, а чиста глупост (да не кажа нещо повече), или евентуално начин да се прикрият проблеми при продажбата.
Ако тия локуми ти ги разтяга търговец, бягай далеч от него и "стоката" му.
Има една шега между програмистите - Ако те мързи или не ти стига акъла да намериш и коригираш грешките на някоя програма, опиши ги в ръководството като "особености" при работата с програмата.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Sparky е прав.
Ако джипа няма кардан как ще разбереш примерно, дали предния диф е ОК?
Нормално е без преден кардан колата да е по - пъргава и по - икономична, но каква е идеята да караш джип само със задно?!
Коментар
-
Не знам конкретния джип с каква раздатка е, но ако има парт тайм режим и работеща муфа на полуоската, няма да е и по-пъргава.
Ако пък е само фул тайм, тогава малко по-голямата тромавост се компенсира от по-доброто поведение. (ама пък как ще махнат предния кардан тогава?).
Та смислъла не само е нулев, ами е "отрицателен".Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Garrett Преглед на мнение.....едно въпросче..... търговска хитринка.....премахването на предния кардан.........ако съм прав
подготви 2000 лв за ремонти (и дано стигнат)
Сега бъди така добър (ако искаш разбира се) да обясниш какво и защо си купил, и какво са ти казали, и някоя снимка на колата(отдолу) не е зле.
Американците имат "джипоподобни" машини които заводски се произвеждат само 4х2, но за "Гранд" май не съм чувалМоже би е проблем в раздатъчната кутия, който продавача е искал да скрие, но преди да дойдеш да видя и да си поклюкаме немога да съм точен
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение...Ако тия локуми ти ги разтяга търговец, бягай далеч от него и "стоката" му....Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнениеМай вече е късно да бяга.Той казва че е нов собственик на такъв Jeep.Ама малко си закъснял с идването в форума колега....трябваше преди да го купиш да дойдеш да почетеш.Дано при теб да е махнат за да е по-икономичен.......което ме съмнява.Иначе колегата Walker може да ти каже някои неща относно липсващия кардан на колата.И той си беше купил такава.Поздрави и дано всичко да е ок.
Дано да не се окаже, че си купил същия джип...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнениеМай вече е късно да бяга.
Кажи тогава поне кой е търговеца, та да се знае. А като си сложиш кардана и се окаже че и нещо друго не е в ред, отиди да си искаш парите за ремонта от оня. Сигурно няма да ти ги даде, ама поне ще можеш да му теглиш една дългосвиреща и да изгониш някой и друг клиент, който евентуално би те чул.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Модела е 1999-2004 Limited.Колата е карана предимно в София.Когато я купих дадоха ми и кардана.Тогава се усъмних.Отидохме на канал и го монтираха.Колата копаше като трактор,много здраво вървеше.По мое настояване пак го свалиха,за сега не ми е необходим,все пак са 16 болта-10 минути работа.LAND ROVER DISCOVERY TD5 02'
Mercedes CLK 270 cdi 02'
Коментар
-
Естествено, че ще е по- динамичен и икономичен. Само, че (ако си от София) като отидеш нагоре Бистришко и случайно решиш да се отклониш към калта, няма да стигнеш до никъде. А варианта Гранд само със задно ми звучи, че прекалено много се кефиш на Гранда и не те интересува как стоят нещата от долу, важното е да движи или по- вероятното- търговеца те е метнал стабилно.R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Това : " Много тънко въпросче WJ 3,1" май ще излезе много дебел ремонт и яко набутване на кинти!
Дано не съм прав!________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеЕстествено, че ще е по- динамичен и икономичен. Само, че (ако си от София) като отидеш нагоре Бистришко и случайно решиш да се отклониш към калта, няма да стигнеш до никъде. А варианта Гранд само със задно ми звучи, че прекалено много се кефиш на Гранда и не те интересува как стоят нещата от долу, важното е да движи или по- вероятното- търговеца те е метнал стабилно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Garrett Преглед на мнение.....Колата копаше като трактор..........кОпаше кво`
из полето или по асфалта, ползвай търсачката и думичката "масло" в "джипския" форум има писано много. WJ-я си обича точно определени масла и присадки в силовото предаване и с други на върви......
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Garrett Преглед на мнениеМодела е 1999-2004 Limited.Колата е карана предимно в София.Когато я купих дадоха ми и кардана.Тогава се усъмних.Отидохме на канал и го монтираха.Колата копаше като трактор,много здраво вървеше.По мое настояване пак го свалиха,за сега не ми е необходим,все пак са 16 болта-10 минути работа.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар