Първоначално публикуван от markan
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новата ми джипка
Свий
X
-
И сега и по голям мотор ще имаПървоначално публикуван от markan Преглед на мнениеЕ по-голем де.
То пък колко да е по-голем.От 1.3 са се метнах на 2.5i.

Коментар
-
Абе, явно не гледам там където трява, защото нищо гнило не виждамПървоначално публикуван от markan Преглед на мнениеГледай пак.
НЕма блокаж(ама ще ти свършат жокерите бе)
Този мост адски много прилича на моя ( Дана 30 ) и даже е със същата система ( с вакумчето) за включване на 4х4.
RB Patrol Team
Коментар
-
Той си е същия. Мен ми е по-интересно кво става с задния кардан.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Защо си мисля, че Дана 44 изглежда по съвсем друг начинПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнение44
Или аз живея в заблуждение, или наистина от снимката не си личи
RB Patrol Team
Коментар
-
Аааа - игра под кръстаПървоначално публикуван от markan Преглед на мнениеА бе я погледни с ЩО завива бе.ДЕКА са железата а
. Въпроса ми - има ли нещо по самите мостове. Не джелезариите покрай тях. Видях, че нема половината джаджи отпред, ма това не ми беше питането
А и да питам - така и така почти всички махната тая горната напречна щанга - какво ще стана и ако аз махна мойта, че и без това ме дразни
Няма ли моста да почне да играя У лево и у десно
Аз все пак съм на пружини, а не на ресори - да се има предид.
RB Patrol Team
Коментар
-
Моментално ще почне, ти си на пружини бре.... Не че одобрявам махането на трак бара или панара и на Вранглера... Това пак ми прилича на побългаряване без идея защо се прави. Аре, за стабилизатора ясно, ама това си требе.Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеАааа - игра под кръста
. Въпроса ми - има ли нещо по самите мостове. Не джелезариите покрай тях. Видях, че нема половината джаджи отпред, ма това не ми беше питането
А и да питам - така и така почти всички махната тая горната напречна щанга - какво ще стана и ако аз махна мойта, че и без това ме дразни
Няма ли моста да почне да играя У лево и у десно
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
И сега братле да те питам знаеш ли що е то "кормилен трапец"?Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
Не беее.... Разменени са главините и щангата е отишла зад моста.
Не казвам че така требе ама на мене идеята ми харесва.
Щот в момента трапеца е обратен
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
То това се не види. Щангата си седи там, ма дали отпредзе или отзадзе - иди разбери. А поне няма да има нужда Киката да я изправя (поне докато караш напред деПървоначално публикуван от markan Преглед на мнение
Не беее.... Разменени са главините и щангата е отишла зад моста.
Не казвам че така требе ама на мене идеята ми харесва.
)
RB Patrol Team
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар