Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand cherokee 3.1 или 2.7 ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Grand cherokee 3.1 или 2.7 ??

ама темата беше за дизеловите варианти... в крайна сметка е добре да се знаят И слабите местенца на горепосочените мотори, та всеки сам да си слага мерилките на кантара и да си решава...

Коментар

Като гледам, всеки си ляля за да не му се доспи.
      Пич,ако искаш дизел вземай 2.7 и се кръсти.
      Или вземай 3.1 и се кръсти три пъти повече( три е по-голямо от две)
      Или си вземи ......
      Или ходи до БС дай една торба пари и се прекръсти веднъж завинаги.
      Сега сериозно

вземи си бензинов осмак.
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Karlos Преглед на мнение
        Като гледам, всеки си ляля за да не му се доспи.
        Пич,ако искаш дизел вземай 2.7 и се кръсти.
        Или вземай 3.1 и се кръсти три пъти повече( три е по-голямо от две)
        Или си вземи ......
        Или ходи до БС дай една торба пари и се прекръсти веднъж завинаги.
        Сега сериозно

вземи си бензинов осмак.
        Като гледам в колко часа си писал и на теб май ти се е спяло

Определено и аз съм за бензинов-може и с газова!!!
        Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Хайде и аз като нищо не разбиращ от дизелаци да кажа - ако по някаква необяснима причина не си вземеш осмак, взимай мерцедесовото чадо и започвай да спестяваш парички за черни (опушени) дни.
          Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Тези мерцедесови двигатели много нетрайни.
            Я си направети труда и пуснете едно търсени
            в немското мобиле на Е класа с двигател 2,7
            и ще видите колко от тях са над 300 000 км.,а
            и джипка има на тези километри.

Коментар

Ще си позволя да се намеся леко и аз, отново.
              Дилемата е доста кофти и като цяло е редно да се преименува на "по-малкото зло 3.1 или 2.7"
              Ясно е, че си имат доказани и скъпо струващи недостатъци.
              След като посъбрах доста мнения и информация благодарение на този форум и други източници, отидох на вариант 4,7 на газ, дори бях намерил кандидати.
              Сигурен съм, че нямаше да съжалявам, все още страшно много ми харесва марката и именно за това следя повече тази част от форума, а не друга...
              ...отклоних се, но ми е драго! та малко след като по стечение на обстоятелствата се сдобих с друга марка автомобил, бях в официален до скоро сервиз на мерцедес и понеже те поддържат всичките ни коли, дет се вика си говорим на Ти... та ги бъзикнах за мотора 2,7 и реакцията им не беше никак приятна, като това не се отнася само за мерцедес, а и за нашата любима марка, както и за една корейска карка...

за да не ме обвини някой, че споделям лошо мнение само за 2,7 мотора, бих отбелязъл, че съм горд собственик на 2,5 (същия като 3,1 ама с един проблем по-малък - демек глава) и не е никак приятно преживяване, но си има и хубавите характер-изграждащи страни...

и в крайна сметка - кефа цена няма беше казал някой... ама мерака има, бих допълнил аз!

Коментар

По-малкото зло е 2.7,иначе всичко зависи от ЗКУ/зад кормилно устройство/.

Коментар

Доста поизчетох преди да се насоча към 2,7CRD, но май донякъде съжалявам че четох само за дизеловите мотори. Сега като започнах да преглеждам по подробно форума виждам че отзивите за бензиновите мотори на WJ за доста добри - особенно за 4,7.
                  Засега съм много доволен от джипчето, все още не съм го карал извън града но въпреки всичко много ми допадна, като още повече на жена ми - ходи на работа с него и сега немога да я сваля от тая кола :-)
                  Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002'
                  Jeep Wrangler 2.5i 1996'

Коментар

Първоначално публикуван от pininfarina Преглед на мнение
                    Доста поизчетох преди да се насоча към 2,7CRD, но май донякъде съжалявам че четох само за дизеловите мотори. Сега като започнах да преглеждам по подробно форума виждам че отзивите за бензиновите мотори на WJ за доста добри - особенно за 4,7.
                    Засега съм много доволен от джипчето, все още не съм го карал извън града но въпреки всичко много ми допадна, като още повече на жена ми - ходи на работа с него и сега немога да я сваля от тая кола :-)
                    То това е на тази "кола" големия проблем-като се качиш веднъж,вече си качен завинаги!Не съжалявай,ще свикнеш със скъпите ремонти,с друга "кола" трудно
                    Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнение
                      То това е на тази "кола" големия проблем-като се качиш веднъж,вече си качен завинаги!Не съжалявай,ще свикнеш със скъпите ремонти,с друга "кола" трудно
                      Скъпо , скъпо , колко да е скъпо.... ако сме искали евтино- Гоуф 2 ...
                      Както се казва в " народната поговорка " ..." Не може .... в .... и душата в рая "
                      Удоволствието от движението е по - голямо от разочарованието при влизане в сервиз - поне засега де
                      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от bobydimi Преглед на мнение
                        Скъпо , скъпо , колко да е скъпо.... ако сме искали евтино- Гоуф 2 ...
                        Както се казва в " народната поговорка " ..." Не може .... в .... и душата в рая "
                        Удоволствието от движението е по - голямо от разочарованието при влизане в сервиз - поне засега де
                        олее, явно не си влизал в сервиз и при излизането да ти пишат фактура за 4600лв... а си влязъл за смяна на гарнитура на глаВИ...

Коментар

колеги къде ги продават тия дифтунги за дюзите на 2,7 crd то - че петата ми плюе от време на време
                          Jeep Grand Cherokee Limited 2.7 CRD 02/12/2004
                          0887589643 Който може не пита - който пита може

Коментар

Първоначално публикуван от Bergomi Преглед на мнение
                            колеги къде ги продават тия дифтунги за дюзите на 2,7 crd то - че петата ми плюе от време на време
                            Балканстар, Еди Рангелов, Ивайджет, DBK Dimitrov....
                            WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Bergomi Преглед на мнение
                              Дифтунгите са песен - ще ти кажа по натам, сега въпроса е колко работа се заформя за да се извади пета дюза, а големия въпрос е колко работа се заформя ако не ще да излезе по стандартната процедура!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                                Дифтунгите са песен - ще ти кажа по натам, сега въпроса е колко работа се заформя за да се извади пета дюза, а големия въпрос е колко работа се заформя ако не ще да излезе по стандартната процедура!
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5th.jpg
Прегледи:1
Размер:58.3 КБ
ID:5675732
                                WG 2.7 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X