Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От дизел към бензин
Свий
X
-
От: От дизел към бензин
Ето конкретен пример във форума за историята на отработеното упражнение: Jeep Cherokee замяна на двигател 2.5 TD, с двигател Mercedes.Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеДоволен си е от Черока,ама не и от мотора му-за неговите ловджийски разходки,но си държи на дизелак.
Това може ли да стане-немеца да се сроди с индианец?proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Благодаря ,имах някакъв спомен за това упражнение,но не можех да се сетя от къдеПървоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеЕто конкретен пример във форума за историята на отработеното упражнение: Jeep Cherokee замяна на двигател 2.5 TD, с двигател Mercedes.
,ама сега като видях задръстения с кал радиатор в първите снимки и спомена изгря,че съм чел тая тема.Още веднъж Благодаря.
Ще му го покажа нагледно какъв е филма и да реши сам дали иска да влиза в него.
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар
-
Конкретната бройка Rado я продава, така че пиши му едно "лично".....Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеБлагодаря ,имах някакъв спомен за това упражнение,но не можех да се сетя от къде....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Ще му подметна на моя човек.Тенкю дядо Владо.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеКонкретната бройка Rado я продава, така че пиши му едно "лично".....Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
-
Дядо Владо,като гледам Радо не е влизал в форума от февруари,може ли някакъв телефон на лични или ти му се обади,ако имаш контакт с него,че приятеля ми прояви интерес към машината.Моя телефон е в подписа ми.Благодаря.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеКонкретната бройка Rado я продава, така че пиши му едно "лично".....Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар