До: Още няколко съвета.........
значи да поясня последно на предишната ми алфа 156 SW го правих, като я оставиш на неутрална или натиснеш съединителя оборотите почваха да играят до 1200-1300 след това падаха и преди да изгасне пак скачаха. Точно като загрееше се проявяваше. Във форума на алфа е често срещано явление и има доста писано как се оправя, но пак казвам мен ми го оправиха в сервиз и не знам точно как става. Май беше с контактен спрей но найстина не искам да казвам повече да не те подведа!
А относно предишния ти пост за волана и карането в права линия - при мен си върви направо но не много
! Това което искам да кажа е че на автомобили със задно или 4х4 задвижване е много трудно да се докара това каране в права линия, както при предното предаване(мисля че се досещаш защо).
Първоначално публикуван от Radosl81
Преглед на мнение
А относно предишния ти пост за волана и карането в права линия - при мен си върви направо но не много
! Това което искам да кажа е че на автомобили със задно или 4х4 задвижване е много трудно да се докара това каране в права линия, както при предното предаване(мисля че се досещаш защо).
Коментар