Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Частична промяна на Wrangler YJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Частична промяна на Wrangler YJ

много лъскави...
    пу! пу!

Коментар

До: Частична промяна на Wrangler YJ

Като се знам този хубав никел надали ще ме кара мноогоо но ще видим уж са USA, нещо си то калта и камъните ще покажат
      Д-р Марин–Dentist
      Wrangler:4.0L :))

Коментар

От: До: Частична промяна на Wrangler YJ

Видях джипа наживо с тези джанти,много е красив. всъщност аз не гледах джипа а джантите.

Коментар

От: Частична промяна на Wrangler YJ

Какво стана със спирачките оправи ли ги?
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
            Какво стана със спирачките оправи ли ги?
            Не още нямам време тези дни ще магеря нещо
            Д-р Марин–Dentist

Коментар

Наща пратка още не е дошла , надявам се до 1-2 дена да е тук. Ако решиш да поръчваш нещо ще помагам
              Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Здравеите ето малко ядове от днес пресни пресни даже, ето какво стана:
                След едно леко офроудче днес ми се случиха адна камара гадости.Скъсах и двете полуоски е как стана ще питате ами след слагането на предният локер как ги счупих,ами пуснах предният блокаж катерех една тумба със доста неравноснти и по едно време се чу страшно пукане казвам си аидеее несщо стана а то лявото каре кръстачка се счупило и захапало един болт които държи мисля че шенкела и усука у двете части на полуоската,от другата страна колелото спря да се върти до сега го отварях и се оказа че средната полуоска тоест дясна скъсана парчето което извадих си бе вътре в касетата казвам аиде краи с тва АРБ. извадих го парчето и за мое щастие блокажа бе здрав мнооо здраво значи се оказа това нещо ето малко снимки.
                Прикачени файлове
                Д-р Марин–Dentist

Коментар

Първоначално публикуван от zaggi Преглед на мнение
                  ... казвам аиде краи с тва АРБ. извадих го парчето и за мое щастие блокажа бе здрав мнооо здраво значи се оказа това нещо ...
                  ARB-то не се чупи толкова лесно, което не може да се каже за разни мексикански карета, които могат да устискат и по 1 цял ден, дори и без да има блокаж ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Привет на всички доста време ме нямаше из форума и ето днес реших да драсна 2 3 реда да се похваля и аз както се казва,)от няколко дни съм с ново сърце(двигател)4.0 на моето Wranglerche резултата е направо страшен нищо общо с 2,5 моно инжекцията върви и няма спирка никаде ) еми ето и 1 2 снимкиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:20121006_120405.jpg
Прегледи:1
Размер:257.6 КБ
ID:5415687Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20121006_120354.jpg
Прегледи:1
Размер:258.4 КБ
ID:5415688 поздрави
                    Д-р Марин–Dentist

Коментар

• От: Частична промяна на Wrangler YJ

А честито !
                      Гледам на втората снимка едни цеВи се показват, бойно кръщение е имало.

Коментар

Опаа да да )) хем лов хем разходка хем по калта малко )
                        Д-р Марин–Dentist

Коментар

Честито за новия двигател, скоростите с раздатката ли директно ги сложи или ползва старата раздатка (ако въобще е възможно)
                          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                          http://www.facebook.com/JeepBG
                          LZ1GGC

Коментар

Всичко кабели от компа до стопове фарове таблото уредите по него пълен комплект двигател със скорости и раздатка кардан и чашка на кардана която се хваща за задният диф.фарове радятор, общо взето лесно и бързо мина всичко.
                            Д-р Марин–Dentist

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X