Здравеите ето малко ядове от днес пресни пресни даже, ето какво стана:
След едно леко офроудче днес ми се случиха адна камара гадости.Скъсах и двете полуоски е как стана ще питате ами след слагането на предният локер как ги счупих,ами пуснах предният блокаж катерех една тумба със доста неравноснти и по едно време се чу страшно пукане казвам си аидеее несщо стана а то лявото каре кръстачка се счупило и захапало един болт които държи мисля че шенкела и усука у двете части на полуоската,от другата страна колелото спря да се върти до сега го отварях и се оказа че средната полуоска тоест дясна скъсана парчето което извадих си бе вътре в касетата казвам аиде краи с тва АРБ. извадих го парчето и за мое щастие блокажа бе здрав мнооо здраво значи се оказа това нещо ето малко снимки.
... казвам аиде краи с тва АРБ. извадих го парчето и за мое щастие блокажа бе здрав мнооо здраво значи се оказа това нещо ...
ARB-то не се чупи толкова лесно, което не може да се каже за разни мексикански карета, които могат да устискат и по 1 цял ден, дори и без да има блокаж ...
Привет на всички доста време ме нямаше из форума и ето днес реших да драсна 2 3 реда да се похваля и аз както се казва,)от няколко дни съм с ново сърце(двигател)4.0 на моето Wranglerche резултата е направо страшен нищо общо с 2,5 моно инжекцията върви и няма спирка никаде ) еми ето и 1 2 снимки поздрави
Всичко кабели от компа до стопове фарове таблото уредите по него пълен комплект двигател със скорости и раздатка кардан и чашка на кардана която се хваща за задният диф.фарове радятор, общо взето лесно и бързо мина всичко.
Коментар