Тъй като вече споменах няколко проблема по колата, сега ще споделя и новия. Тръгвам в петък към Пампорово и по едно време усещам, че скоростната няма никакво намерение да ми включи 4-та скорост и около половината магистрала съм карал със 100 на 2700 об/мин на 3-та. Какво ли не направих за да я накарам ад включи, но не се получи... Същото стана и на връщане..... до големия наклон след тунела на Тракия за София, йъдето я изръчках до 3500 об/мин и тя взе, че включи... Та изхарчих сумати гориво и в интерес на истината не бях вярвал, че ще карам по магистралата със и под 100 км/ч 

Днес записах час за утре в 10 в един сервиз срещу караулката на Ботевградско и утре ще отварят скоростната кутия да видят дали проблема не е в клапана на O/D и изобщо ще я прегледат цялата, защото на сфетофар като спирам ми тресе колата известно време докато не изключи съвсем... Предложиха ми и раздатка от старото Чероки- 4x2 и 4x4, но предпочитам да се ремонтира тази ако е възможно или да се вземе същата здрава въпреки, че ми казаха, че е труден ремонта на тази заради веригата, а то от нея е проблема(не може да се намери...) И може ли да сложа раздатка/окомплектоване QuadraDrive или няма да има ефект? Та ако имате нещо в предвид за раздатката, споделете...

Коментар