Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как може черокито да стане по-високо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как може черокито да стане по-високо

Първоначално публикуван от Pavel_vd Преглед на мнение
    С удоволствие, но нека поне привърша защото реално до сега почти нищо не съм направил, само едни ресори съм сложил и това е, в момента обмислям захващането на амовете, дали да преместя захващането да бъде над моста или да пусна удължение от горната част от към гредата.
    при мен ги направихме предните отгоре, а задните..не помня..после ще ти кажа...но все едно...интерестно ми е да погледна...каква е стойката сега на джипа
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Tочно в момента изглежда като стар Москвич, вирнат отзад, а забол муцуна отпред, при първа възможност ще го снимам и ще кача снимки, би ли постнал една снимка на твоя как си направил захвата на амовете за да почерпя опит че ще ми е нужен!
      Opel Frontera A 2.4i
      Audi A6 C4 2.0 16v

Коментар

Това е темата на lcr по въпроса: Самодеен лифт с подръчни материали (почти за без пари) и 3" отзад.
        Има доста за четене и размисъл.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Това е темата на lcr по въпроса: Самодеен лифт с подръчни материали (почти за без пари) и 3" отзад.
          Има доста за четене и размисъл.
          )) и доста емоции и разубеждения
          не се напукало и не се е начупило нищо да кажа на колегите !
          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
          Honda Shadow VLX 600 - 1999
          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
          Влади

Коментар

Първоначално публикуван от Pavel_vd Преглед на мнение
            Значи при мен въпроса беше дали да взема само основния лист на ресорите от Волга, да му одрежа ушите и да го подложа под моя основен или да опитам да сложа целия комплект, е направих второто. За целта се наложи да си купя нови тампони за ушите които бяха 2 лева бройката(това във Видин на пазара, един човек ги прави и не гарантирам за качество на материяла, просто такива ми попаднаха) значи общо 8 понеже са по 2 на ухо, трябва да се разпробият люлките и държача на ресора отпред, поставят се малко по дебели болтове и готово, цуговете стават но ако не захващаш стабилизиращата щанга, ефекта беше доста добър за мен, а и забравих, трябва да се промени захвата на амовете защото идват къси.
            Колега, ресорите от Волга не са ли по дълги отзад? Как си решил този проблем? Питам, че и аз ще вземам ресори от Волга, но си мисля да запазя основния и само да подложа точно поради тази причина.
            JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Ми да ти кажа всичко си дойде на мястото, несъм забелязал да са по дълги а и люлките не са изкривени назад, скоро ще напускам фотосесия кое как е станало, просто в момента съм доста възпрепятстван!
              Opel Frontera A 2.4i
              Audi A6 C4 2.0 16v

Коментар

Руснаците пишат, че са по-дълги с около 5 см отзад, а отпред си пасват. Казват още че люлките стоят прави, защото волговите са доста по-огънати. Какво ще се случи обаче, ако ресора е под напрежение и се изправи? Затова ако ти е удобно, вземи ги премери оригиналните и волговите, хем ще е от полза, хем ще имаме емпирични данни за анализ.
                JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X