Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как може черокито да стане по-високо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как може черокито да стане по-високо

как може черокито 2 1 тд1990г да стане по високо и може ли някои да ми разясни копчетата на парното и климатика коя позиция какво означава

До: как може черокито да стане ро високо

Най-малко кажи от къде си, и пусни снимка на централната конзола( управлението на "парното")!
    Може да е със заводски климатик, може и да е "насаден". Никой няма да седне да гадае
    Колкото до растежа ако папкаш и слушкаш и си изпиваш млякото, ще пораснеш "граааанд черок"........
    Пак не си написал кое да ти порасте голям да ти стане клиренса (разстоянието от долната чест на диференциала до земята), или праговете да са ти по-високо ....т.е. сподели с две думи какво си мечтаеш да стане
    П.П. пък ако и някой модератор оправи заглавието че "....РО ВИСОКО...." е малко странно
    Последно редактирано от дядо владо; 23-01-10, 23:07. Причина: допълнение
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

До: Как може черокито да стане по-високо

Ако е оригинална конзолата би трябвало да изглежда така:

Долния плъзгач е за увеличаване на топло или студено, зависи в коя посока е преместен.

С горния плъзгач се включва или изключва климатика и се задава коя клапа на вентилатора да се отвори - за стъклата, в краката, централните и т.н.
      Първата позиция изключва тотално вентилатора и притока на въздух в купето.
      За да работи в режим затопляне, можеш да използваш само последните три позиции от ляво на дясно.
      Останалите три позиции със синята лента над тях са за регулиране на климатика.
      Врътката от ляво е за увеличаване или намаляване на вентилатора.

Успех в шофирането на топло!
      Прикачени файлове

Коментар

здравеите аз сьм от костенец много ви благодаря за информациата иска ми се самото купе да се повдигне поне с десетина сантиметра сигорно ощте доста щте ви притеснявам с вапроси защото много неща не са ми ясни

Коментар

На първо време кажи задните ресьори дали са извити като лък (здрави) или са прави (уморени от старост), а виж и на Чавдар сайта в подписа му.

Коментар

мисля че са извити нормално

Коментар

Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнение
              мисля че са извити нормално
              Лошо, ако са много уморени и ги смениш с нови, директо печелиш 8-10см.....тогава по темите на колегите стъпка по стъпка

1. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=67403
              2. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31872
              3. с "търсачката" на форума излизат още

Коментар

мерси колега

Коментар

мерси колега
                  Колега и аз първо го повдигнах като колегите,но после си сложих оригинално.Да ме извинят,но това си е един огромен компромис.Не ти го препоръчвам.Казвам ти го от личен опит.Сам ще достигнеш до тези изводи.Ако имаш свободни ~2300 лв или там колкото беше и още 5 дена да изчакаш за доставка се свържи с Чавдар.
                  Поздрави!
                  [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                  [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

А този вариант, някой правил ли го е в България? Линка не е точно за Паджеро, но и за него има кит. Просто на този картинката му е по-ясна относно идеята. Пък и цената е далеч, по-приемлива от стандартен лифт кит. Има възможност за ръчно повдигане и сваляне, а също опция и за автоматично нивелиране. Хода е около 30 см., което е и единствения недостаък за сега. Не се налага премахване на ресорите, а просто ги подпира допълнително. Естествено има и вариант за тоталното им премахване.

Последно редактирано от elbgt; 25-01-10, 18:43.
                    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                      А този вариант, някой правил ли го е в България? Линка не е точно за Паджеро, но и за него има кит. Просто на този картинката му е по-ясна относно идеята. Пък и цената е далеч, по-приемлива от стандартен лифт кит. Има възможност за пасивно повдигане и сваляне, а също опция и за автоматично нивелиране. Хода е около 30 см., което е и единствения недостаък за сега. Не се налага премахване на ресорите, а просто ги подпира допълнително. Естествено има и вариант за тоталното им премахване.

Ако не ходиш по драките - става..... Ако ходиш - рискуваш да ти "изгори" инвестицията при първия храст.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Не ми се вярва да е изработено от вътрешна гума за ЗИЛ. Доколкото се запознах гумата е армирана и дебела от 8 до 22 мм в зависимост от модела на възглавницата. Ако е така то драките би трябвало да представляват същата опастност (че и по-голяма) за гумите на возилата, защото те май са по тънкостенни от възглавниците. Най-малкото защото възглавниците работят нормално на 35-40 Bar.

PS

сега забелязах, че човека си пита за Чероки. Съжалявам за неточния линк, но всъщност и за Чероките има.
                        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Хората късат горивопроводи..... И си купуват китове да минат от въздушно окачване на конвенционално. С пружини.
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

а някои може ли да ми каже колко милиметра е допустимия лифт без да се променя друго по окачването //и всичко останало///

Коментар

а някои може ли да ми каже колко милиметра е допустимия лифт без да се променя друго по окачването //и всичко останало///
                              Доста относително.... Когато говорим за лифт на окачване трябва да знаем този лифт е спрямо какво? Спрямо оригиналното като излиза от завода? Или спрямо завареното положение, което не се знае колко е в минус спрямо оригиналното.....

Два примера:
                              Първия - моя Гранд, който е вече на Жоро от Пазарджик - подложки от 2 инча, отпред и отзад, като го видиш - ще кажеш че е нормално окачване. Без лифт, без нищо.....

Втория - моя Патруль - сменени пружини, измерено на напречна штанга имам лифт към 9-10 санта, обаче когато я закачих и си сложих бронята и лебедка, изместване на моста - НЯМА, което би трябвало да означава че и лифта го няма..... Просто съм привел окачването в нормално, според завода състояние

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X