Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как може черокито да стане по-високо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как може черокито да стане по-високо

спрямо завареното положение, което не се знае колко е в минус спрямо оригиналното.....а лошото е че не сьм сигорен дали моето положение е нормално или не е видимо ми изглежда добре ама ми се иска да оште 8-10см по високо ама понеже бюждета ми е мальк.ако мога да мина само с подложки засега

Коментар

Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнение
      спрямо завареното положение, което не се знае колко е в минус спрямо оригиналното.....а лошото е че не сьм сигорен дали моето положение е нормално или не е видимо ми изглежда добре ама ми се иска да оште 8-10см по високо ама понеже бюждета ми е мальк.ако мога да мина само с подложки засега
      Отпред - направи си скица с размери, и просто се направи подложки от плътен материал. Отзад, ако с пружини - същата гимнастика, ако с ресьори - допълнителен лист, плюс по-дълги обици.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

а отнякаде мога ли да разбера нормалната височина отпред и отзад за да знам горе долу колко да са дебели подложкиде да нямам проблеми с каретата...........,сьщо така и колко листа трябва да подложа за отзад////////// предварително благодаря за информациата

Коментар

Колега това ти е чертежа за подложките на прожините.
          http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/cha...ont_spacer.htm
          Прикачени файлове
          [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
          [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
          [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
          [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнение
            а някои може ли да ми каже колко милиметра е допустимия лифт без да се променя друго по окачването //и всичко останало///
            Лифта, който може да се компенсира с настройка на кастора за предницата е 1' - 1,5 ' /инча/ тоест от 25,4 до 38 милиметра.
            От там нагоре се сменят носачи. Проверил съм го на практика.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
              Не ми се вярва да е изработено от вътрешна гума за ЗИЛ. Доколкото се запознах гумата е армирана и дебела от 8 до 22 мм в зависимост от модела на възглавницата. Ако е така то драките би трябвало да представляват същата опастност (че и по-голяма) за гумите на возилата, защото те май са по тънкостенни от възглавниците. Най-малкото защото възглавниците работят нормално на 35-40 Bar.

PS

сега забелязах, че човека си пита за Чероки. Съжалявам за неточния линк, но всъщност и за Чероките има.

Тия милиметри и барове за нищо ги нямаш. Я пробвай пак.
              А възглавнижите се пукат и от ожъната царевица. Като дадеш назад по следата. Проверено.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Лифта, който може да се компенсира с настройка на кастора за предницата е 1' - 1,5 ' /инча/ тоест от 25,4 до 38 милиметра.
                От там нагоре се сменят носачи. Проверил съм го на практика.
                На +2" със заводски носачи, кастора се намаля до 5*, което с малка корекция на сходимоста изобщо не се отразява на пътното поведение.
                Ланд Ровър от завода излизат с кастор 3.5*. Форд Бронко с 2*. Това само за сведение на посрещачите че от лошото винаги има и по-лошо.

Кита с възглавниците е TOWING.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                  Не ми се вярва да е изработено от вътрешна гума за ЗИЛ. Доколкото се запознах гумата е армирана и дебела от 8 до 22 мм в зависимост от модела на възглавницата. Ако е така то драките би трябвало да представляват същата опастност (че и по-голяма) за гумите на возилата, защото те май са по тънкостенни от възглавниците. Най-малкото защото възглавниците работят нормално на 35-40 Bar.

PS

сега забелязах, че човека си пита за Чероки. Съжалявам за неточния линк, но всъщност и за Чероките има.
                  Я,дай снимка на тези възглавници,дето издържат 35-40 Bara налягане.
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

http://www.jeep.avtograd.ru/Cherokee/FAQ/lifting.htm
                    Това разгледа ли го?
                    Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Мерси.А някои може ли да ми каже как стоят нещата с ресьорите?Колко трябва да подложа?

Коментар

Най-евтино излиза с ресори от Волга, самоче не тая с еленчето а по новата, идва си всичко!
                        Opel Frontera A 2.4i
                        Audi A6 C4 2.0 16v

Коментар

Първоначално публикуван от Pavel_vd Преглед на мнение
                          Най-евтино излиза с ресори от Волга, самоче не тая с еленчето а по новата, идва си всичко!
                          Я разкажи малко повече, че ми е интересно...

Коментар

Значи при мен въпроса беше дали да взема само основния лист на ресорите от Волга, да му одрежа ушите и да го подложа под моя основен или да опитам да сложа целия комплект, е направих второто. За целта се наложи да си купя нови тампони за ушите които бяха 2 лева бройката(това във Видин на пазара, един човек ги прави и не гарантирам за качество на материяла, просто такива ми попаднаха) значи общо 8 понеже са по 2 на ухо, трябва да се разпробият люлките и държача на ресора отпред, поставят се малко по дебели болтове и готово, цуговете стават но ако не захващаш стабилизиращата щанга, ефекта беше доста добър за мен, а и забравих, трябва да се промени захвата на амовете защото идват къси.
                            Opel Frontera A 2.4i
                            Audi A6 C4 2.0 16v

Коментар

Първоначално публикуван от Pavel_vd Преглед на мнение
                              Значи при мен въпроса беше дали да взема само основния лист на ресорите от Волга, да му одрежа ушите и да го подложа под моя основен или да опитам да сложа целия комплект, е направих второто. За целта се наложи да си купя нови тампони за ушите които бяха 2 лева бройката(това във Видин на пазара, един човек ги прави и не гарантирам за качество на материяла, просто такива ми попаднаха) значи общо 8 понеже са по 2 на ухо, трябва да се разпробият люлките и държача на ресора отпред, поставят се малко по дебели болтове и готово, цуговете стават но ако не захващаш стабилизиращата щанга, ефекта беше доста добър за мен, а и забравих, трябва да се промени захвата на амовете защото идват къси.
                              ...здравеи колега ! ако не ти е трудно..я пусни снимки какво си направил....
                              понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                              JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                              Honda Shadow VLX 600 - 1999
                              FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                              Влади

Коментар

С удоволствие, но нека поне привърша защото реално до сега почти нищо не съм направил, само едни ресори съм сложил и това е, в момента обмислям захващането на амовете, дали да преместя захващането да бъде над моста или да пусна удължение от горната част от към гредата.
                                Opel Frontera A 2.4i
                                Audi A6 C4 2.0 16v

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 10,645 в 21:34 на Вчера.

Зареждам...
                                X