Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч или конденз....или?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Теч или конденз....или?

Дано да не се повтарям с руския сайт (не разбирам руски много и не мога да прочета), но при нас имаше същия проблем. Оказа се, че уплътнението на тялото на парното, което влиза в коша, е заминало. При нас е срещу пасажерската седалка (вляво). Естествано под капака де. Та то е един метален кожух с перка вътре (доколкото си спомням). Свалихме го, намазахме със силикон и сменихме болтчетата. Спря да мокри под постелките. Ако не е това- успех в намирането на проблема.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

при чероки : http://www.jeep.avtograd.ru/Cherokee/AC/drain_tube.htm
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

току що си отпуших въпросната тръбичка за отточване на конденза. при 2.5ВМ 98г. не изглежда като на снимката на руснаците, но си е точно на това място. под разширителният съд на антифриза, под "резервоарчето" на климатика в самия долен край на калника, под нея минава тръбичка за спирачната система. отпушването не беше лесно. първо се сваля отточната тръбичка и след това през отвора се бърка към купето с нещо дълго /над 30см влезе при мен/ и гъвкаво - ползвах гумена тръбичка с подходящ диаметър и здравина. между другото много лесно се разбира дали има запушване. при пуснато обдухване на стъклото с вентилатор на висока степен трябва да духа навъм през този отвор осезаемо.
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

Звучи съвсем сигурно,обаче мокрото е сега а не само през лятото?
          В събота и неделя и аз ще ги поразровя тия тръбички и ще видим.
          Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
          Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

И аз го имам същия проблем капе само през лятото от климатика вадих двапати таблото но не спя, самата тръбичка на климата подлизва по нея и хоп вътре на краката.

Коментар

Като си пееш Пенке ле, кой ли ми те слуша.
              Grand Cherokee WJ 4.7 V8
              Това е положението.

Коментар

От: Теч или конденз....или?

Здравейте! Аз суъм с Витара ДБ 96та 16V. И аз открих сериозен конденз, но местата са различни. Под дясна задна ссчефалка точно където са краката и също ЦЕЛИЯТ ПОД на багажника и отчасти под задната седалка като повече отива към задната част. Имам гумена постелка на багажника и не го бях видял, но когато смуках колата и вдигнах постелката видях, че е много мокра с ръждясала вода. Мисля, че няма да е от уплътнението на багажника, защото около
                Мокета на няколко см от самата врата изглежда сухо. Някакви идеи?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X