Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги Помагайте.Преден Кардан на WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги Помагайте.Преден Кардан на WJ

Здравейте колеги.От скоро имам Grand Cherokee 99 3.1TD (WJ).В момента му търся преден кардан,защото така го купих без кардан,и незнам и защо са го славили.Помагайте в търсенето,как вървят цените на тези кардани,до колко пари да търся,за да не ме прекарат някъде .Благодаря ви .
    [I][FONT=Book Antiqua][B]JEEP GRAND CHEROKEE 1999 3.1 TD[/B][/FONT][/I]

До: Колеги Помагайте.Преден Кардан на WJ

Първоначално публикуван от dolara87 Преглед на мнение
    Здравейте колеги.От скоро имам Grand Cherokee 99 3.1TD (WJ).В момента му търся преден кардан,защото така го купих без кардан,и незнам и защо са го славили.Помагайте в търсенето,как вървят цените на тези кардани,до колко пари да търся,за да не ме прекарат някъде .Благодаря ви .
    Предполагам, че са го свалили заради проблеми с предния мост. Така че освен кардан направо търси и преден мост.

П.П. Абе вие като купувате коли, не ги ли оглеждате поне малко?
    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
    Volvo XC90 D5 Executive '12
    Volvo XC60 D5 Summum '11
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Първоначално публикуван от dolara87 Преглед на мнение
      Колега от къде го купи?Какъв цвят е джипа, да не е сив?

Кардан трябва да търсиш по моргите, цените варират от 300 до 500лв. Ако го намериш по - евтино, още по - добре. Не искам да те плаша, но е възможно щом е свален кардана да има проблем в дифа.

Коментар

Проблеми с матрапазите винаги може да има. Виждал съм на преден диф свалена само короната, всичко друго си е там. Като го гледаш отвън всичко е О.К. пък и подозрителни шумове няма...
        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

До тук каквото прочетох-онемях,нямам думи,но живота е пълен с изненади.В Исперих правят нови кардани,даваш междуфланцовото разстояние и фланците и си готов,за предния диференциал е друга бира,ама всичко е до късмет.
          Последно редактирано от Гена; 27-10-09, 21:42.

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
            Колега от къде го купи?Какъв цвят е джипа, да не е сив?

Кардан трябва да търсиш по моргите, цените варират от 300 до 500лв. Ако го намериш по - евтино, още по - добре. Не искам да те плаша, но е възможно щом е свален кардана да има проблем в дифа.

Джипът може да е тоя от аватара. А за цвета - може и да се е сменил досега... ако правилно ти хващам мисълта.

Абе аман от 'айдуци!

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
              Джипът може да е тоя от аватара. А за цвета - може и да се е сменил досега... ако правилно ти хващам мисълта.

Абе аман от 'айдуци!
              Съвсем правилно си ми хванал мисълта, Сашо!

Наистина аман...

Коментар

Да доналея още малко масло в огъня. (извинявай, Иво)

Колега dolara87, случайно да изглежда отдолу така твоят WJ?

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ники, дано не е това за което си мислим...

Коментар

Ники, дано не е това за което си мислим...
                    Абе едва ли, оня "проблемния" на Walker беше сив, и освен това с българска регистрация, а тоя на аватара е с германски цолови номера - едва ли е възможно след български номера да се сложат временни немски. Макар че нашите джамбази могат сичко...
                    Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                      Абе едва ли, оня "проблемния" на Walker беше сив, и освен това с българска регистрация, а тоя на аватара е с германски цолови номера - едва ли е възможно след български номера да се сложат временни немски. Макар че нашите джамбази могат сичко...
                      Дано на колегата джипа е този от аватара.Иначе не са добре нещата.

Коментар

Дано на колегата джипа е този от аватара.Иначе не са добре нещата.
                        Абе аз хвърлих едно око на мненията на този колега - досега е сменил турбо, маховик и плочата отзад на двигателя. Много ми е интересно обаче как не са забелязали липсата на кардан, като са сваляли скоростите?!?!

Абе евтиното винаги излиза много по-скъпо, това е правило без изключения. И доколкото има изключения, те само потвърждават правилото.
                        Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

Дано не е за каквото си мислим.Колега знам че не е време за упреци ама как ги купувате тия коли че цял кардан ви е убягнал.Непонятно лично за мен.Иначе късмет и дано се оправиш по - бързо.
                          Mitsubishi Outlander

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                            Абе аз хвърлих едно око на мненията на този колега - досега е сменил турбо, маховик и плочата отзад на двигателя. Много ми е интересно обаче как не са забелязали липсата на кардан, като са сваляли скоростите?!?!

Абе евтиното винаги излиза много по-скъпо, това е правило без изключения. И доколкото има изключения, те само потвърждават правилото.
                            На ''онзи'' турбото му също беше за смяна...Нещо много прилики станаха, та не знам.
                            Пак казвам, дано да става дума за друг джип.

Коментар

Първоначално публикуван от dino81 Преглед на мнение
                              Дано не е за каквото си мислим.Колега знам че не е време за упреци ама как ги купувате тия коли че цял кардан ви е убягнал.Непонятно лично за мен.Иначе късмет и дано се оправиш по - бързо.
                              Малко стана извън темата, но колега не се заричай...никога нищо не е сигурно когато купуваш автомобил.
                              Когато не разбираш или си заслепен от желание да имаш такъв автомобил, още по - лесно се плъзгаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X