Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел.схема на компютЪра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ел.схема на компютЪра

Първоначално публикуван от angel4o Преглед на мнение
    просто му елиминира имобилаизера.за да може моя ключ да разчете неговия компютър

Сподели как става. Ще е интересно.
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
      Ами спора е, че тоя матор (поне моя де) няма MAF (или Mass Air Flow sensor) или както е по-полулярно (и не съвсем коректно) го наричаме дебитомер.

Моя двигател има само този ДАТЧИК НАЛЯГАНЕ ПЪЛНЕНЕ (или Turbocharging Pressure Sensor) и няма никакви дебиЛомери или MAF сензори. Пак казвам, говоря за моя мотор VM 3.1 ТД, монтиран на Гранд Чероки. Моя има само Turbocharging Pressure Sensor, който, в интерес на истината обаче, е комбиниран и с датчик за температурата на въздуха (при мен той е прецакан, не датчика за налягане).

При твоя мотор е така, но на колегата не е 3.1 ,затова спор няма.

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
        Знам ли. Дали е добра идея да споделя тук....

Коментар

Що. Ние няма да крадем коли, но ще е от полза на колеги с проблем в компа.

Коментар

Със сигурност ние няма. Но знае ли се дали някой друг, който чете темата няма да се възползва. Евентуално в систематизираната да се сложи - по-ограничен е достъпът там.

Иначе и на мен ми е интересно как става това.

Коментар

А кои от колегите знае как се прави.
              Че ако някой има зор на лично и така...

Коментар

да ви кажа честно и аз не разбрах как го направи.птне му около 15мин.да хакне кампютъра.то по принцип само с такива неща се занимава.Преди бяха телевизори ,после телефони,а сега се сдобил с няква си китаиска техника и мога да ви кажа че като отидох при него бяха наредени 3 s-класи,2 мустанга,няколко BMW и олимпиади(AUDI)-та...........

Коментар

а иначе мога да го попитам точно с каква програма го прави и мога да ви отговоря

Коментар

Е, той човека щом си вади хляба с това, ясно че нищо няма да каже.

Поне му напиши точните координати на човека, че ако някой има проблеми...

Коментар

Тъй като се заформи спор, да уточня - въпросната джаджа е Bosch 0 281 002 205, струва точно 127 лева в Киров Бош, ама аз ще я взема за 115, щото имам некви отстъпки.

Знам всичко това, щото днес си я поръчах и утре ще ходя да я взема от магазина.

Ето какво пише на страницата на Бош за въпросната хуйня:

http://www.bosch.bg/bg/products/car_...list/index.htm

Артикулен номер:0 281 002 205 Наименование:ДАТЧИК НАЛЯГАНЕ ПЪЛНЕНЕ Допълнителна информация:
                      • Продуктова група: MKD - Дизелови системи
                      Препоръчителна продажна цена без ДДС:106.44 лв. *** За експресна доставка на артикула, ако не е наличен на склад в България, се начислява такса в размер на 5% върху каталожните цени, но не по-малко от 15.00 лв. без ДДС. *** Роберт Бош ЕООД си запазва правото на промени в препоръчителните продажни цени на артикулите.
                      Счупих този датчик Bosch 0 281 002 205 и джипката все едно няма турбо до 2000 оборота е добре но след тези забива . Предстои ми да го сменям но имам въпрос :
                      След подмяната му с нов нужно ли е обучение на ЕКУ-то ? И ако да само в БС ли го правят? От Бургас съм . Благодаря .
                      ZJ`99 4.0 LAREDO 2''

Коментар

Първоначално публикуван от bonev_d Преглед на мнение
                        .......................................................
                        След подмяната му с нов нужно ли е обучение на ЕКУ-то ?
                        ..................................................................................... .
                        НЕ!
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

да ви кажа честно и аз не разбрах как го направи.птне му около 15мин.да хакне кампютъра.то по принцип само с такива неща се занимава.Преди бяха телевизори ,после телефони,а сега се сдобил с няква си китаиска техника и мога да ви кажа че като отидох при него бяха наредени 3 s-класи,2 мустанга,няколко BMW и олимпиади(AUDI)-та...........

Колега, Аз имам приблем с имобилаизара на джипа, от БС ми казаха, че за моя модел няма налични и производството е спряно. Моля ако може дами дадеш координати на сервиза да си закарам джипката да го игнорират този ш...н имобилаизер защото вече 3 месеца само я гледам и се нервя. Благодаря ти предверително моя тел е : 0899 890479
                          Георги Анастасов
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-06-10, 17:36.

Коментар

[/QUOTE]Колега, Аз имам приблем с имобилаизара на джипа, от БС ми казаха, че за моя модел няма налични и производството е спряно. Моля ако може дами дадеш координати на сервиза да си закарам джипката да го игнорират този ш...н имобилаизер защото вече 3 месеца само я гледам и се нервя. Благодаря ти предверително моя тел е : 0899 890479
                            Георги Анастасов[/QUOTE]

смениха му саответния чип и бъгнаха процесора че от късото софтуера не го разчитали всичко това за 250лв.А ето линка на фирмата: http://softelectronic.com/contacts
                            От темата "Най после".

Коментар

Колега, Аз имам приблем с имобилаизара на джипа, от БС ми казаха, че за моя модел няма налични и производството е спряно. Моля ако може дами дадеш координати на сервиза да си закарам джипката да го игнорират този ш...н имобилаизер защото вече 3 месеца само я гледам и се нервя. Благодаря ти предверително моя тел е : 0899 890479
                              Георги Анастасов[/QUOTE]

Провери и тези кординати: 0898644461 Митко (ченча) ,Айтос .
                              ZJ`99 4.0 LAREDO 2''

Коментар

От: До: Ел.схема на компютЪра

Тъй като се заформи спор, да уточня - въпросната джаджа е Bosch 0 281 002 205, струва точно 127 лева в Киров Бош, ама аз ще я взема за 115, щото имам некви отстъпки.

Знам всичко това, щото днес си я поръчах и утре ще ходя да я взема от магазина.

Ето какво пише на страницата на Бош за въпросната хуйня:

http://www.bosch.bg/bg/products/car_...list/index.htm

Артикулен номер:0 281 002 205 Наименование:ДАТЧИК НАЛЯГАНЕ ПЪЛНЕНЕ Допълнителна информация:
                                • Продуктова група: MKD - Дизелови системи

Препоръчителна продажна цена без ДДС:106.44 лв. *** За експресна доставка на артикула, ако не е наличен на склад в България, се начислява такса в размер на 5% върху каталожните цени, но не по-малко от 15.00 лв. без ДДС. *** Роберт Бош ЕООД си запазва правото на промени в препоръчителните продажни цени на артикулите.
                                И аз опрях до това, ама доста са си вдигнали цените да ги ***
                                Артикулен номер: 0 281 002 205 Наименование:ДАТЧИК НАЛЯГАНЕ ПЪЛНЕНЕДопълнителна информация:
                                • Продуктова група: AFM
                                Опаковаемо количество:1Препоръчителна продажна цена без ДДС:172.11 лв
                                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X