колеги,някои има ли ел.схема на главниа комп,че не можем да хванем никаква маса.става вапрос за 2.7 црд
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ел.схема на компютЪра
Свий
X
-
До: ел.схема на компютара
Първоначално публикуван от angel4o Преглед на мнениеколеги,някои има ли ел.схема на главниа комп,че не можем да хванем никаква маса.става вапрос за 2.7 црдНай ме е страх от хора без мечти...
-
Дата на включване: Apr 2009
Публикации: 6
Точки (при гласуване): 0
Ох маи ще се окаже компа
здравеите на всички,бих искал да попитам дали някои се е сбласквал с моя проблем.джипката ми е JEEP CRD 2.7 2004г.както си карах и ми светна лампата на горивото минах около 10км. до бензиностанцията и заредих около 30л.трагнах и след около още 10-15км. пак ми светна лампата и загасна.вратнах и веднага запали и така от прохода шипка до хасково.на следващия ден като го запалих установих че няма мощност и не мога да вдигна повече от 3000 оборота.ходих на няколко прехвалени маистора в града но напразно и така стигнах да балкан стар пловдив.за около 30 мин. ми казаха че е изгоряло някво моторче в смукателния колектор и струвало 380 лв. нямат в наличност но можели да го порачат.и така след около 10 дни ми се обаждати ми казват че са го сменили но кабелите леко били нагорели и искали да ги сменят,след моето сагласие направили процедурата а по касно и стартера отказал.както и да е и него ремонтирали но отново се изгубила мощностаслед няколко опита да сменят няколко чипа не направиха нищо.и ми излизат с предложението да сменят компютара които много добре знаете не е никак евтин.какво бихте ме посаветвали все пак от 6 мес.го имам и не сам толкоз запознат питах разни другари но и те не са запознати.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО...
Последно редактиран от Чавдар (V93) ; 04-09-09 в 22:05
Коментар
-
точна схема на този Бошов модел трудно ще намериш, евентуално разположението на пиновете може да има в Аутодата (софтуерна програма). Едва ли самия комп е сдал багажа , просто си попаднал във БС водовъртежа
в Стара Загора познавам хора , които биха могли да го оправят и със сигурност няма да ти вземат пари без да е оправен , както и няма да ти поправят алтернатора без да те питатАко те интересува този вариант мога да ти дам координатите на ЛС
rides:
:arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
:arrow:2005 Yamaha YZ250
:arrow:1991 BMW 318hi Coupe
The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)
Коментар
-
А знаеш ли дали са свалаяли тръбите ... смукателните???
На тези машинки им се ОТКАЧАТ клапите вътре!
Друга бира е, че това се случва като се напълнят тръбите с ла.на ...
За целта по принцип БС сменя целия смукателен колектор. Как са се навили само на моторче .... не знам.
Съжалявам че толкова късно се зачетох в темата.
Ако искаш още идеи ... свиркай.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
До: Ел.схема на компютЪра
Я погледни този линк.
http://softelectronic.com/component/...egory/111-jeepJeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland
Коментар
-
До: Ел.схема на компютЪра
Що решихте че Балкан Стар са малоумници само не знам.
Няма сервиз в България който е по-наясно с марката.
А като толкова ви е неприятно да посещавате сервизи - ми вземете си бензинов.Само масла иска. И бензин де.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар