Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел.схема на компютЪра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ел.схема на компютЪра

колеги,някои има ли ел.схема на главниа комп,че не можем да хванем никаква маса.става вапрос за 2.7 црд

До: ел.схема на компютара

Първоначално публикуван от angel4o Преглед на мнение
    колеги,някои има ли ел.схема на главниа комп,че не можем да хванем никаква маса.става вапрос за 2.7 црд
    Хванахте ли масата.
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

не успяхме за сажеление.И заради толкова добри маистори с които сме заобиколени никои не мове да ти даде ясен отговор.така или иначе тази седмица ще го карам в турция та дано там му намерят ляка

Коментар

Ами кажи какъв е проблема, пък може някой от форума да помогне.
        Няма пред турците да се излагамя я.
        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Дата на включване: Apr 2009
          Публикации: 6
          Точки (при гласуване): 0

Ох маи ще се окаже компа
          здравеите на всички,бих искал да попитам дали някои се е сбласквал с моя проблем.джипката ми е JEEP CRD 2.7 2004г.както си карах и ми светна лампата на горивото минах около 10км. до бензиностанцията и заредих около 30л.трагнах и след около още 10-15км. пак ми светна лампата и загасна.вратнах и веднага запали и така от прохода шипка до хасково.на следващия ден като го запалих установих че няма мощност и не мога да вдигна повече от 3000 оборота.ходих на няколко прехвалени маистора в града но напразно и така стигнах да балкан стар пловдив.за около 30 мин. ми казаха че е изгоряло някво моторче в смукателния колектор и струвало 380 лв. нямат в наличност но можели да го порачат.и така след около 10 дни ми се обаждати ми казват че са го сменили но кабелите леко били нагорели и искали да ги сменят,след моето сагласие направили процедурата а по касно и стартера отказал.както и да е и него ремонтирали но отново се изгубила мощностаслед няколко опита да сменят няколко чипа не направиха нищо.и ми излизат с предложението да сменят компютара които много добре знаете не е никак евтин.какво бихте ме посаветвали все пак от 6 мес.го имам и не сам толкоз запознат питах разни другари но и те не са запознати.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО...
          Последно редактиран от Чавдар (V93) ; 04-09-09 в 22:05

Коментар

Дам, какъв е проблема?
            Не пали?
            Дава грешки?
            Няма маса към компа?

Коментар

няма мощност.повече от 3000 оборота не може да вдигне в БС казват че е компа а 20-та маистори при които ходех казват че на компа всичко си му е наред

Коментар

а масата кам компа ми я поиска един маистор че нямал ел схемата на самия компютар.

Коментар

А като го закачат за диагностка, какви грешки набива??

Това е стандартен МБ мотор!
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

грешката е 1270,която е едно моторче,което смениха в БС и не стига че ми взимаха 480лв.без ддс само за него,а се оказа че и старото си работи

Коментар

точна схема на този Бошов модел трудно ще намериш, евентуално разположението на пиновете може да има в Аутодата (софтуерна програма). Едва ли самия комп е сдал багажа , просто си попаднал във БС водовъртежа

в Стара Загора познавам хора , които биха могли да го оправят и със сигурност няма да ти вземат пари без да е оправен , както и няма да ти поправят алтернатора без да те питат Ако те интересува този вариант мога да ти дам координатите на ЛС
                      rides:
                      :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
                      :arrow:2005 Yamaha YZ250
                      :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
                      The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

А знаеш ли дали са свалаяли тръбите ... смукателните???

На тези машинки им се ОТКАЧАТ клапите вътре!
                        Друга бира е, че това се случва като се напълнят тръбите с ла.на ...

За целта по принцип БС сменя целия смукателен колектор. Как са се навили само на моторче .... не знам.

Съжалявам че толкова късно се зачетох в темата.

Ако искаш още идеи ... свиркай.
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

До: Ел.схема на компютЪра

Я погледни този линк.

http://softelectronic.com/component/...egory/111-jeep
                          Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

Коментар

Ако действително могат да го оправят ще е уникално.
                            При същите проблеми при мен се оказа компа. Дано при теб да не е така. Успех.

Коментар

Що решихте че Балкан Стар са малоумници само не знам.
                              Няма сервиз в България който е по-наясно с марката.
                              А като толкова ви е неприятно да посещавате сервизи - ми вземете си бензинов. Само масла иска. И бензин де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X