На WK1 също няма нищо законтрящо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рейка 5.7HEMI WK2 гребена играе
Свий
X
-
Дуупката предполагам е за гресиране. На WK1 я няма.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНа WK1 също няма нищо законтрящо.
Тук има картинки и информация:
https://www.jeeperf.com/single-post/...g-rack-upgradeДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Значи електрическата рейка EPS не подлежи на регулиране извън фабрични условия. Настроена е във фабриката да очаква някакво точно определено съпротивление от гребена и ако се натегне допълнително по скоро се очаква това да резултира в грешки и изключване на усилването. По тоя повод и на рециклиране не подлежи.
Коментар
-
И ето го и тъжния край на проучването за рейките на WK2. Mopar ми пратиха прикачения документ в отговор на въпроса с какво точно се заменя рейка 68499165AA която е монтирана на моя джип тъй като вече не се предлага. Има 5 (пет) опита за ъпдейт тази рейка явно за да се оправят проблеми с нея. Като моята и първите 5 опита са за универсална рейка която става и за 3.6 и за 5.7 мотора. Шестия опит а именно 68624788AA е само за 5.7 мотора и в прикачения документ Мопар казват на дилърите ако сменят гаранционно рейка с някой от предните 6 парт номера на 5.7 мотора да слагат само 68624788AA иначе Мопар не признава гаранция.
Тоест изглежда че е направена усилена рейка специфично и само за 5.7 мотора тъй като опитите за универсална не са сработили.
Всичко това важи само за изцяло електрически рейки EPS които се слагат от 2017та. Преди това има известно време хидроелектрически. Най вначалото само хидравлични. Така че всъщност рейка за WK2 може да значи много неща.
Като допълнителен бонус електрическите рейи се свалят само с сваляне на предното полушаси с всички екстри като откачане на тампон на мотора, преден диф и цялото окачване общо взето.Прикачени файлове
Коментар
-
Според сервизното ръководство на моето, за да се махне картер на мотора се откапат тампоните и мотора се вдига на магаре.
...само че аз съм махал картер 3 пъти без да пипам тампоните.
Та не вярвай прекалено на сервизните указания, или по-точно не ги приемай за 100% задължителни. Винаги има нюанси.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Направил си го защото не си знаел че не може! Те и сърбите така свалиха "стелт"-а, не са знаели че е невидим 🤣 Ела да нарежем хидротрансформатора тези дни.....
-
Хидроелектрическа има видео как се маха с вадене на предния диф само всичко друго на място. Може да стане и с електрическа това но е малко кантар. Има закачен към рейката електромотор и я прави голяма и несиметрична. Но да опити може да има.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар