Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Trailhawk 2017...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

При мен чак такъв разход не може да се получи. Накъде около 13 ми е лимита. По-бабешко каране от това не мога да докарам.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      При мен чак такъв разход не може да се получи. Накъде около 13 ми е лимита. По-бабешко каране от това не мога да докарам.
      Преди време в Сърбия по някакви второкласни пътчета твърдо ми закова на 11 л / 100. Мислех си, че е за скорости 50-60 км/ч. Но вчера т.нар. "магистрала Тракия" беше свръхнатоварена - кола до кола и се наложи да пъплим с около 100-110. И:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260410_121218732.png
Прегледи:62
Размер:685.7 КБ
ID:7034793
      Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена ©

Коментар

Ама вие сте с 5.7,а аз с 3.6 и 8hp кутия.
        Вярно и тежа повече и съм с бая тежки РТ-та ама това е положението.
        Ако искам надолу трябва стандартна или АТ гума.
        Което за сега няма да направя със сигурност.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          Според моите наблюдения в годините, обема на мотора има значение за разхода само в градски условия.
          Извън града разхода на слабия мотор е по-нисак само заради по-малките възможности (изпреварване на тясно с всичката газ) Ако се кара еднакво, без екстрими, разхода зависи най-много от сандъка. Неговата форма и тегло.

!!!Това е валидно само при един и същи крак на педала.!!!

Не знам как го докарвате този разход, но при мен е около 16-16.7,та до 20, като засичам пълна бутилка, до пълна бутилка. Това е смесено каране - предимно магистрала , AT Gripmaxx. Градско не го карам джипа. Може да е една идея по-висок, защото гумата ми е на покрива, но преди да я кача не съм забелязал да е бил драстично надолу. Впечетленията са ми от зимата.

Коментар

Първоначално публикуван от v_0 Преглед на мнение
          Не знам как го докарвате този разход, но при мен е около 16-16.7,та до 20, като засичам пълна бутилка, до пълна бутилка. Това е смесено каране - предимно магистрала , AT Gripmaxx. Градско не го карам джипа. Може да е една идея по-висок, защото гумата ми е на покрива, но преди да я кача не съм забелязал да е бил драстично надолу. Впечетленията са ми от зимата.
          Мога да докарам 13 извън града, карайки като баба ми с 80-100 постоянни. До морето го докарвам 14.5 - 14.9 със 130-140, климатик и 500 кила пътници+багаж. Нормалния ми разход е около 16-17, ако преобладава градско 20-21.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Днес го напълних отново до горе.
            За 330км 38литра бензин пълно пълно или 11,5литра разход.
            В това се включва прехода от София до Луковит плюс обикалянето тук и там.
            Т.е. поне 100км от тия километри са или софийско градско или някакво там черно/селско дето сме обикаляли по разходки/пазаруване.
            Поне аз съм повече от доволен в предвид,че карането натам и насам си беше 120 на темпомат през повечето време.
            Колата се кара с нормален 95 бензин къде шел,къде ромпетрол.
            Градското и се върти около 20,но в София в нормален ден колко да харчи!?...
            Аз на работа с лични коли не ходя та ми е все едно всъщност.
            Газ при този разход не се предвижда.

Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 4 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
            X