Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Trailhawk 2017...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Нефелни са вилиците. Ти ще добиеш по-малък резервоар. Това е 80% сигурно. Ако е на гуми, пали и върви, може и метър да минеш. Тогава гюмето е при посредника (не си писал кой е)
    Стискам палци.
    Драгомиров е тоя дето ще ти я докара. ... в 80% от случаите.
    Последно редактирано от drukman; 07-12-25, 16:52.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Моята я докара Драгомиров. Имам леки притискания по гърнетата, резервоара е леко подбит и цялата беше залята с масло от колата над нея, че й бяха счупили картера ... Ама всичко е до късмет, моето си бяха направо бели кахъри

Коментар

• drukman
        drukman коментира
        Редактиране на коментар
        За това говорех.

Моята как дойде може да видите от темата. Та оплаквания не се приемат.

За електронизирането - не е чак дивашки повече от WK1, но "мултимедията" си е гадост, щото са наблъскали в нея сума неща. Има и китайски де, ама като с всичко китайско - способни са да измислят проблеми, за които на нормален човек не му стига фантазията да си ги представи дори.

Имат едни звездни центрове на CAN шините (поне 2 броя, може и 3), дето дават ядове, но пък от там може да се изключва всяко разклонение и да се диагностицира по-лесно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Купих за Титана най супер страшната китайска медия. Специално за модела. С много памет, много диск, много процесор, много от всичко, Тесла стайл, 13 инча телевизор, ....и в движение не мога да говоря по телефона. Чуват ме отвратително.
        С оригиналното радио се чуваше прекрасно.
        Честито.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Купих за Титана най супер страшната китайска медия. Специално за модела. С много памет, много диск, много процесор, много от всичко, Тесла стайл, 13 инча телевизор, ....и в движение не мога да говоря по телефона. Чуват ме отвратително.
          С оригиналното радио се чуваше прекрасно.
          Честито.
          От моята ме чуват чудесно, докато все още беше върезана към телефона. Както често се случва с великите китайски програмисти, така са направили приложението за Bluetooth че трябва да забрави телефона като си пусна диагностиката, и прочие полюции.

Не случайно споменах че титаните на мисълта, наречени китайски програмисти, са в състояние да се изцвъкат на метеното по начини, които нормален човек изобщо не може да си представи, дори хардуерът да беше най-съвършения правен някога.

Сигурно нямаш сураттефтер за да видиш там, но, днес китайската ми (Xiaomi/OClean) чета за зъби приключи на пода в тоя вид:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:chetka.jpg
Прегледи:208
Размер:212.8 КБ
ID:7017861

Който го интересуват подробности - в профила ми в сураттефтера ще ги намери.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Малко инфо без снимки.
            Вече имам почти всички части за ремонта.
            Като дойде другата седмица ще видим какво още ще излезе.
            Навигация взех.
            Греда е обаче намирането на подходящ климатичен модул+ екстрите конкретно за тая кола.
            Ама съм пуснал да се търси.
            Приготвих и всички течности за обслужването и не на последно място гумите дойдоха.
            Джип няма части има е положението...
            Ама...Дуратрака е RT
            25 седмица на 25 година.Яко изглеждат пък ще ги видим как ще се държат.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

• Bogoljub Gagic
              Bogoljub Gagic коментира
              Редактиране на коментар
              Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
              Ама...Дуратрака е RT
              Какво ще да рече това? Racing Technology?

Обяснете, моля, на тъпичкия. Какво специално има у тоя дуратрак. Това е ни риба ни паламуд. Ни за шосе ни за гора.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

• New hope
              New hope коментира
              Редактиране на коментар
              Специалното е , че са скъпи! Изключително слаб страничен борд и на втората зама бяха чауууу !

Бяха...RT e ...друга гума.Кевлар в борда.Твърдо...до степен да се притеснявам как ще е на пътя от към твърдост.
            Ама ще поживеем...
            Добре,че съм на въздух та разчитам там да гоним комфорта по пътя.

Коментар

• Bogoljub Gagic
              Bogoljub Gagic коментира
              Редактиране на коментар
              Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
              Бяха...RT e ...друга гума.Кевлар в борда.Твърдо...до степен да се притеснявам как ще е на пътя от към твърдост.
               "Rugged Terrain" значело... Грапав, неравен, бодлив.
              Е, ще си имаш нещо като run-flat гуми

Еми такова ще е...
            Прикачени файлове

Коментар

Сподели, моля къде са произведени, от къде ги взе и за колко, ако не е тайна.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Тайни няма.
                На поръчка в Диана.
                Производство южна Африка пише на тях.
                Цената е каквато е за всички.
                Нямаха налични.
                Дойдоха за около седмица след поръчката.

Коментар

• drukman
                  drukman коментира
                  Редактиране на коментар
                  Не питах за отстъпки а колко струва, да не ровя. Ще поровя явно.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X