Рано е май за тази тема,но...форума дреме та да го посъбудим.
Ще почна от далече пък къде ще стигнем ще покаже във времето.
Избора на "нов" автомобил бавно,но сигурно дойде на дневен ред или поне така се бе зародила идеята в главата ми.
Претенденти всякакви от всички марки и модели.
Насоките от верни другари дърпаха в една или друга посока...
Но това което човек сам си направи...
До последно бях решил,че ще е премиум автомобил от сорта на audi s7,a8.
Автомобил от братския щатски народ,,,или поне скрапта която продават на нас на "прИмоция".
Играх на някакви търгове...цената все не ме устройваше и реших,че...ще е друго...а може и да не трябваше.
След последната кола която не взех...минахме на план Б.
Гранд чероки от диапазона 2015-2020.
Бензиново и quadra drive 2...което както знаят запознатите не е лесна работа.
Масово джиповете от тази серия са със раздатки quadra track 1 или 2.
Това са си чисти отворени диференциали отпред и отзад със залъгалки през компютърното управление и абс/спирачната система на автомобила симулиращи блокажи и разпределящи въртящия момент към колелото с най-много сцепление посредством биене на спирачки на това без контакт с пътя.
Чудесно за по пътя...и гола вода по черно...според мен...
Ограничен от това избора се спря на overland,summmit или trailhawk.
Първите два могат да бъдат поръчани опционално с quadra drive 2,а при trailhawk си е задължителна окомплектовка.
От там...ясно за избора.
Автомобила заводски е на въздух(което е единственият вариант ако искаш да имаш заден диференциал E-LSD -блокаж),избор на режими за различни терени на раздатката и разни други благини като окомплектовка.
Та намери се каквото се намери и се поръча.
Фирма посредник,Копарт и към България.
До тук добре.
При товарене на автомобила от транспортната фирма се оказа,че има липси...които не присъстваха на снимките от търга.
Ще видим какво ще излезе...
Търговеца води кореспонденция със копарт...като я имам ще споделя.
Как и да е.
Събирам частите за ремонт и се чудя какво ли още ще излезе,но...поживеем...и ще видим.
Иначе колата е червена..ама снимки по-натам.
Ще почна от далече пък къде ще стигнем ще покаже във времето.
Избора на "нов" автомобил бавно,но сигурно дойде на дневен ред или поне така се бе зародила идеята в главата ми.
Претенденти всякакви от всички марки и модели.
Насоките от верни другари дърпаха в една или друга посока...
Но това което човек сам си направи...
До последно бях решил,че ще е премиум автомобил от сорта на audi s7,a8.
Автомобил от братския щатски народ,,,или поне скрапта която продават на нас на "прИмоция".
Играх на някакви търгове...цената все не ме устройваше и реших,че...ще е друго...а може и да не трябваше.
След последната кола която не взех...минахме на план Б.
Гранд чероки от диапазона 2015-2020.
Бензиново и quadra drive 2...което както знаят запознатите не е лесна работа.
Масово джиповете от тази серия са със раздатки quadra track 1 или 2.
Това са си чисти отворени диференциали отпред и отзад със залъгалки през компютърното управление и абс/спирачната система на автомобила симулиращи блокажи и разпределящи въртящия момент към колелото с най-много сцепление посредством биене на спирачки на това без контакт с пътя.
Чудесно за по пътя...и гола вода по черно...според мен...
Ограничен от това избора се спря на overland,summmit или trailhawk.
Първите два могат да бъдат поръчани опционално с quadra drive 2,а при trailhawk си е задължителна окомплектовка.
От там...ясно за избора.
Автомобила заводски е на въздух(което е единственият вариант ако искаш да имаш заден диференциал E-LSD -блокаж),избор на режими за различни терени на раздатката и разни други благини като окомплектовка.
Та намери се каквото се намери и се поръча.
Фирма посредник,Копарт и към България.
До тук добре.
При товарене на автомобила от транспортната фирма се оказа,че има липси...които не присъстваха на снимките от търга.
Ще видим какво ще излезе...
Търговеца води кореспонденция със копарт...като я имам ще споделя.
Как и да е.
Събирам частите за ремонт и се чудя какво ли още ще излезе,но...поживеем...и ще видим.
Иначе колата е червена..ама снимки по-натам.
пари, разход при нормално шофиране около 11.5/100. Качвам се на такова чудо от Хюндай ИХ55 и разлики има в полза и на двете марки. Обух го в едни АТ и за момента и след 5000км. няма проблеми, освен шока от активния спирачен асистент за заден ход. Не ми харесва еднолостовия режим за чистачки и мигачи, но се свиква.Много и безаварийни.
Коментар