Колеги пускам тази тема като предупреждение на тези които Джипките им са от вън на паркинг а не в гараж.Сряда срещу четвъртък се сбълсках с проблема с нощните автокрадци.Най-спокойно са легнали под колата и с някакъв ВиК инструмент /поне такива са хипотезите на полицията/са прерязали тръбите на средното гърне и са го откраднали/катализатора/.Първоначално всичките бяхме на мнение че е поръчка за друг Гранд,но като пообиколихме Бургас се оказа,че има и други откраднати катализатори същата вечер.И всичките коли са високи.Джипки микробуси и т.н.Явно са имали някаква акция.ПAЗЕТЕ се.Не ми се мисли какво щеше да стане ако го бях набарал отдолу
Колеги пускам тази тема като предупреждение на тези които Джипките им са от вън на паркинг а не в гараж.Сряда срещу четвъртък се сбълсках с проблема с нощните автокрадци.Най-спокойно са легнали под колата и с някакъв ВиК инструмент /поне такива са хипотезите на полицията/са прерязали тръбите на средното гърне и са го откраднали/катализатора/.Първоначално всичките бяхме на мнение че е поръчка за друг Гранд,но като пообиколихме Бургас се оказа,че има и други откраднати катализатори същата вечер.И всичките коли са високи.Джипки микробуси и т.н.Явно са имали някаква акция.ПAЗЕТЕ се.Не ми се мисли какво щеше да стане ако го бях набарал отдолу .Да не говорим също и за цената на нов катализатор.Сега съм решил да сложа на алармата и JSM-известяване.Дано съм полезен.Ако модераторите сметнат да преместят темата другаде.
.Да не говорим също и за цената на нов катализатор.Сега съм решил да сложа на алармата и JSM-известяване.Дано съм полезен.Ако модераторите сметнат да преместят темата другаде.

Да се оплача и аз, откраднаха ми катализатора

Да се оплача и аз, откраднаха ми катализатора

а полицията нищо не прави, и няма да направи...както винаги...
 а полицията нищо не прави, и няма да направи...както винаги...

,че бера ядове с тях.При теб как е?
,че бера ядове с тях.При теб как е?

То тва е толкова тъпо, че нищо не му свети.
 То тва е толкова тъпо, че нищо не му свети. 
Коментар