Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се оплача и аз, откраднаха ми катализатора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да се оплача и аз, откраднаха ми катализатора

Хайде и аз съм в играта, днес паля рънърчето и огън и жупел, клякам от долу и какво да видя. Остра липса на гърне. Яд ме е че дори не беше катализатор а просто резонатор, ама апаша явно толкова му разбира главата. Ей прост народ.Утре мисля да надпиша новото гърне "Не е катализатор". Поздрави.
    [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

И аз изтърбуших моя и върнах гърнето от катализатора, понеже на единия му край е с фланец и ставаше сложно с тръба. Сега ще търся, къде изкупуват само вътрешността на катализатори.
      Всеки огън е малък пожар, а всеки пожар - голям огън!
      Ямаха ХТ 600Е 95г.

Коментар

В ибейския магазин на немската фирма за джипове (забравих и името, имаше го някъде във форума) гледах катализатори около 120 евро, нови.
        Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Първоначално публикуван от ivorus Преглед на мнение
          В ибейския магазин на немската фирма за джипове (забравих и името, имаше го някъде във форума) гледах катализатори около 120 евро, нови.
          Това са или гърнета, или катализатори за Евро 1/2. Не, че са лоши тези за Евро 1/2 - напълно задоволяват ламбда-сондите на повечето коли, но все пак са различни от тези за 1000+ пари.

Коментар

Да съживя малко иначе интересната тема-решил съм да го свалям,но къде да го продам?Ако имате опит - споделете,става въпрос за София.Поздрав!!!
            Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

И на служебната Тойота и гепиха катализатора.

Коментар

На Тодор Александров и Опълченска при големия сервиз...
                First Man, then Machine!
                Lada Niva
                Honda XR 400

Коментар

0884242882-не ги познавам,но изкупуват от сервизите,нямам понятие от цените.Моя също го откраднаха,но откраднаха и на кола-нежно и финно,как се завират...
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Това е от ауди форума, не познавам човека , нито знам дали цените са добри

купувам катализатори ако имаш и решиш да го продаваш кажими сериния номер на самия катализатор има букви и цифри за да ти кажа точна цена орионтировачно от 60 лв 210 лв ако решиш пиши или се обади тел 0896157698
                    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                    0888/00-55-37

Коментар

Благодаря на всички!
                      Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

От: Нагли крадци

Първоначално публикуван от dino81 Преглед на мнение
                        Колеги пускам тази тема като предупреждение на тези които Джипките им са от вън на паркинг а не в гараж.Сряда срещу четвъртък се сбълсках с проблема с нощните автокрадци.Най-спокойно са легнали под колата и с някакъв ВиК инструмент /поне такива са хипотезите на полицията/са прерязали тръбите на средното гърне и са го откраднали/катализатора/.Първоначално всичките бяхме на мнение че е поръчка за друг Гранд,но като пообиколихме Бургас се оказа,че има и други откраднати катализатори същата вечер.И всичките коли са високи.Джипки микробуси и т.н.Явно са имали някаква акция.ПAЗЕТЕ се.Не ми се мисли какво щеше да стане ако го бях набарал отдолу.Да не говорим също и за цената на нов катализатор.Сега съм решил да сложа на алармата и JSM-известяване.Дано съм полезен.Ако модераторите сметнат да преместят темата другаде.
                        И на мене ми откраднаха катализатора на 30.12.2009(f**k them), точно се гласях да тръгвам към Рилските езера на ловната хижа. Аналогичен случай. Оправих се на 31-ви някак и се качих до вечерта горе, но ги псувах цял ден (и цял месец след това)
                        Трябват ни Крумовите закони
                        Последно редактирано от CarTest™; 29-05-12, 16:30.

Коментар

just a test from android opera... ...все още изкупуват катализатори без документ. на 4 места проверих днес, ей така от любопитство...

Коментар

Моля, модератора да сложи тази тема някъде на по-видно място в общия форум. Ако я бях прочел преди вчера, сега можеше и да не пиша тук. Относно изкупуването - след като този бизнес така се е разрастнал, че се търгуват едва ли не он-лайн ... по куриер и т.н., вероятността да се намери конкретен катализатор от конктретна кола е почти нула. Така, че дори продавачът да си покаже личната карта едва ли някой може да го потърси. То катализатора си е направо борсова стока - казваш номера и получаваш веднага котировки. Даже Ем комплект си имат ценоразпис в табличен вид на сайта. Няма нужда да звъниш и да питаш, просто викаш куриер и готово.
                            Всъщност то проблема не е само с катализаторите, а и с всякакви железа, които се изкупуват.
                            По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Тази сутрин и мен ме регистрираха в "КЛУБ БЕЗ КАТАЛИЗАТОР"
                              Благодаря на всички мнения за да мога да се ориентирам какво да педприема.
                              За жалост няма да се предържам към EURO нормите защото те само спонсорират престъпноста.
                              Сега обаче имам по-важна задача , да обясня на жената как така след като са ни откраднали катализатора нищо не тече.

Коментар

За течене не знам, ама можеш да и покажеш как гърми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X