От: Да се оплача и аз, откраднаха ми катализатора
Хайде и аз съм в играта, днес паля рънърчето и огън и жупел, клякам от долу и какво да видя. Остра липса на гърне
. Яд ме е че дори не беше катализатор а просто резонатор, ама апаша явно толкова му разбира главата. Ей прост народ.Утре мисля да надпиша новото гърне "Не е катализатор". Поздрави.
Хайде и аз съм в играта, днес паля рънърчето и огън и жупел, клякам от долу и какво да видя. Остра липса на гърне
Колеги пускам тази тема като предупреждение на тези които Джипките им са от вън на паркинг а не в гараж.Сряда срещу четвъртък се сбълсках с проблема с нощните автокрадци.Най-спокойно са легнали под колата и с някакъв ВиК инструмент /поне такива са хипотезите на полицията/са прерязали тръбите на средното гърне и са го откраднали/катализатора/.Първоначално всичките бяхме на мнение че е поръчка за друг Гранд,но като пообиколихме Бургас се оказа,че има и други откраднати катализатори същата вечер.И всичките коли са високи.Джипки микробуси и т.н.Явно са имали някаква акция.ПAЗЕТЕ се.Не ми се мисли какво щеше да стане ако го бях набарал отдолу
Коментар