Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шум в скорости/раздатка (по малко вероятно) Jeep WJ 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Съгласен с това. Нямам никаква идея за типичните проблем на торк комверторите и развитието им във времето. Разглобен такъв съм виждал само на картинки.

Имам един потенциален трупен донор, ще стъкмя някаква постановка да го разхвърлям евентуално.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Mimohir Преглед на мнение
      Понякога обаче при по топло време или по продължително каране се усеща
      ........и се подготви за изненади, целия януари си играх с една такава кутия. Всичко вътре ново, "мозъка" разглобен, почистен и проверен, хидротрансформатора даден за рециклирани някъде в Пазарджик. Включва си, работи, но като загрее и включиш на задна "прас" и колата гасне Кутията долу разглобяване сглобяване - нъцки, хидротрансформатора отново в Пазарджик, отново отворен ( даже клип ми пратиха) - нъцки.Друг цял "мозък - нъцки. Откачам електрическите кабели ( тогава кутията малко се шашка ) пак като загрее и на задна само гасне ......и така си им дадох колата без да взема пари защото си нямам идея какво можеше де е . След два месеца им звънях те твърдят че са сложили и друг хидротрансформатор и пак е гаснела ..........
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X