Благодаря за коментарите, като им я оставя ще им споделя и пак ще съм им черен че им обяснявам какво да правят, ама вече съм ги свикнал...
))))
))))
))))

))))
Предницата се вдигна доста и изглежда супер, ножа се вдигна от земята доста и клиренса за мен лично е перфектен за подобен род машина, все пак може да се движи със 160 нормално по магистрала и да отиде на места където SUV няма как дори и да си помисли. Поведението на автомобила се промени на 200%. Първо с новите тампони няма никакви паразитни потропвания или луфтове по предницата като гумено топче е. Стабилността е страхотна няма клатения и накланяния както преди, мога да кажа че съм много доволен от Амортисьорите хем вози меко хем е стегнат и не се клати перфектни са, а впоследствие ако реша че искам лифт просто ще си купя 4 лифтови пружини и 51000 си остават тъй като те имат много по-голям ход от заводските и могат да се монтират на стандартни лифтови пружине с 2" инча лифта като само се връшат на най-ниското положение, с две думи колата стана съвсем друга и адски приятна за каран, както и визията се промени. Всичко подобри изключително много пътното поведение, повиши значително клиренса, ходовете, възможноститете извън пътя, като всичко това не е за сметка на пътното поведение. Прилагам и малко снимки от процеса. Поздрави и хубав ден.
Колкото изкара , има си гаранция
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар