абе не знам как ще бъде, само дето гледам, че в моя район голема част от джиповете си ги карат с немски и американски регистрации... от години, как го праат не ми е ясно , но има има далавера ,май!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво ще си купи quadra след Grand-a?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
има естествено, колите са вкарани на временен внос и така не плащат митни сборове...Първоначално публикуван от kasseyабе не знам как ще бъде, само дето гледам, че в моя район голема част от джиповете си ги карат с немски и американски регистрации... от години, как го праат не ми е ясно , но има има далавера ,май!!
а за догодина ще има здрава еко такса, която ще компенсира пропуснатите митни сборове на държавата. ( държавата фандък не дава )
а за ддс-то би трябвало да се плаща само разликата в стафките, ако една кола е внесена в германия и там е платено 16% ддс ( ако не бъркам ), то тук като се регистрира колата би трябвало да се доплати само разликата 4%...
поне са сега това са слуховете, които съм чул.LZ1RED
Коментар
-
16% от какво и 4% от какво?Първоначално публикуван от redair... ако една кола е внесена в германия и там е платено 16% ддс ( ако не бъркам ), то тук като се регистрира колата би трябвало да се доплати само разликата 4%...
поне са сега това са слуховете, които съм чул.
Тамошното ДДС е платено при вноса на нова кола за ххххх евро, а ти я купуваш за 5 пъти по-малко...
Въпросът е да начисляват ДДС върху фактурна стойност, а не...
Дълбоко се съмнявам, че вносът на употрубявани автомобили ще стане "безплатен"... както е например в Германия за коли над 6 месеца...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Хубаво, ама аре премествайте се в темата за вноса на коли ако няма да питате нещо по същество или няма да купувате
Щото и без това му се кефя много напоследък в задръстванията с автоматика, та може и да не го продам
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Дима, вранглера само с ръчна ск. ли е не вярвам да нямат А/Т.Първоначално публикуван от quadraХубаво, ама аре премествайте се в темата за вноса на коли ако няма да питате нещо по същество или няма да купувате
Щото и без това му се кефя много напоследък в задръстванията с автоматика, та може и да не го продам
LZ1RED
Коментар
-
Имат с 3 скорости и лост на волана
Ако имах възможност бих сложил двигател скорости и раздатка от Гранд на Вранглер...ама не...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ами нали за теб мислим - да си внесеш Вранглер 4000 кубика безплатно!!!Първоначално публикуван от quadraХубаво, ама аре премествайте се в темата за вноса на коли ако няма да питате нещо по същество или няма да купувате

יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Междудругото докато чакам, лека полека подменям различни консумативи по джипа, защото си го карам ежедневно, така че цената расте... 12 200...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ще чакам да го отремонтираш докъм 17000 и ще го бартеросаме за Галопера
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Като откараш Галопера на пластична операция да стане на Вранглер, и като му мине моторчето анаболен тунинг да стане същите коне и нютънметри става
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Проблема е че все те няма. А ние на приказки не вярваме.Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/Първоначално публикуван от quadraщо не кажеш за филчето дето е на Голди Вранглера. Пък и ти що не се опиташ да минеш през това дере в такива условия с Галопера ?

Га минеш с Гранда, я че минеш с Галопера
А с Голди /с Вранглера/ сме карали по някои маршрути - може да го питаш минавам ли или не
Гледаи следващия път да доидеш че взе да става интересно.
А в дерето на Младост-2 CJя на Боби нямаше центровка и мотора глъхнеше. Толкова ли е трудно да се види.
Коментар
-
за гранда ли става въпрос?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар