Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще си купи quadra след Grand-a?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от quadra
    що не кажеш за филчето дето е на Голди Вранглера. Пък и ти що не се опиташ да минеш през това дере в такива условия с Галопера ?
    Га минеш с Гранда, я че минеш с Галопера

А с Голди /с Вранглера/ сме карали по някои маршрути - може да го питаш минавам ли или не
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Втората ще те изпълва с емоции във всеки един момент в който я видиш, има характер и трябва да се съобразяваш с него.

Е, коя ще избереш?
      Аз определено втората. Нека ми се смеят.
      И аз, и аз!!!
      Тая кола ми изпълва очите, сърцето и душата като я видя...!!!
      Това е ТЯ, друга такава НЯМА
      Само УАЗ-а, ама то е, като да вземеш жена, само защото прилича на голямата ти любов...!

Коментар

търговия

кеф цена няма
        siko

Коментар

Усещам как скоро Гранда ще се продаде щото е хубав, а Димата ще млати цела зима пеш щото хубав Вранглер нема от къде. И ще плаче за Гранда
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Нещо такова се очертава...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

спокойно и аз миналата година от много тарикатлък цяло лято бръмчах с едно трабанче на един приател щото да не изпусна клиента и се разделих с спортиста ( демек аудито ) а на трабугата му се отваряха вратите като взимах завой беше голям купон! мога да ти го дам за зимата, ама с брат му му резнахме тавана ще трябва да караш с каска
              no signature no problems

Коментар

Абе само едно мога да кажа - такъв джип на такава цена НЯМА! Ако не бях се заринал с каруци се мятах веднага!

Коментар

Дидо ти хубаво от мобиле.де, ама при мен има една закачка. Вранглер 4.0 - средно 4500 евро. ~ 9 бона.
                  МИТО: 1831.95
                  АКЦИЗ: 4560.759
                  ДДС: 4464.541
                  Продължавам да се чудя - какви ще бъдат тия суми след 1 януари 2007 г. след като отпадне митото? Може би ще е по-приемливо, макар, че съм сигурен че нашите политици ще измъдрят нещо!!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от disem
                    Ако не бях се заринал с каруци се мятах веднага!
                    Взимай го, тъкмо ще имаш с кво да ги прегазиш
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG
                      Дидо ти хубаво от мобиле.де, ама при мен има една закачка. Вранглер 4.0 - средно 4500 евро. ~ 9 бона.
                      Продължавам да се чудя - какви ще бъдат тия суми след 1 януари 2007 г. след като отпадне митото? Може би ще е по-приемливо, макар, че съм сигурен че нашите политици ще измъдрят нещо!!
                      Митото няма да отпадне. Дори и сега мито за коли с произход от ЕС НЯМА. Само че Jeep не се произвежда в ЕС ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                        Митото няма да отпадне. Дори и сега мито за коли с произход от ЕС НЯМА. Само че Jeep не се произвежда в ЕС ...
                        Хъм - ами къде отива тогава единното митническо пространство на ЕС?!! Нали митото вече е платено в ЕС като е вкарана колата?
                        Пък и ДДС-то май вече няма да е така!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

ех, мечти!
                          остава да кажете, че и акциз няма да има над 163кс
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                            ех, мечти!
                            остава да кажете, че и акциз няма да има над 163кс
                            Знаеш ли - направо съм в транс от нашите политици!!
                            Остават малко повече от три месеца до влизането в ЕС, готвим се от сума ти години и мама му стара, още нищо не се знае!!!
                            Никой още не знае - по принцип мито не трябва да има, ДДС-то би трябвало да не изчислява по к.с., а да се признава фактурата, а за акциза въобще не ми е ясно!!
                            Ама те ще го решат в последния момент, ще го претупат, после ще се сетят, че нещо са объркали, ще го преправят и т.н.!!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Хъм - ами къде отива тогава единното митническо пространство на ЕС?!! Нали митото вече е платено в ЕС като е вкарана колата?
                              Виж, тук не съм сигурен

Пък и ДДС-то май вече няма да е така!
                              За ДДС-то наистина няма да е така. Само че едва ли далаверата от това ще е особено голяма. Вярно е, че ДДС няма да се начислява, което е добре. Особено като се има предвид грабителския начин, по който смятат облагаемата стойност (въз основа на мощността на двигателя).
                              Ако купиш от физическо лице, сметката е ясна - ДДС няма да има и толкова.
                              Виж, ако вземеш от фирма, то ДДС тук няма да се начислява, НО съответно няма да можеш да си получиш и ДДС от страната, където си го купил. Т.е. далаверата ти ще е в разликата между ДДС, който си платил там и този, който би платил тук.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                                Виж, тук не съм сигурен
                                Ами то никой не е сигурен, ама по силата на здравата логика в единно митническо пространство не би трябвало два пъти да се плаща мито!! Че то иначе какъв му е смисъла на това обединение?!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X