Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големи вибрации на волана в завой с ниска скорост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Големи вибрации на волана в завой с ниска скорост

Ами колега честно казано дано да не е разбит поеже доколкото ми каза майстора които го прави този болт не се смения самостоятелно ами върви със цялата станга а тиа отивала на 300-500 лв ... обаче същия майстор ми каза че същесвувал вариант с рециклиране на въпросня болт, всеки случай ниамам никаква идеиа до колко е надеждно рециклирането. отнемало около ден да се направи, правел го ниакакъв старец в пазарджик при мен не се наложи да се стига до стареца но ако 100% това е проблема мога да му намера телефона и да ти го прата.
    поздрави
    Свен

Коментар

Първоначално публикуван от lullaby Преглед на мнение
      Здрасти,

има омазняване и по този амортисьор, но пак е много странно, че проблемите в момента изчезнаха ?!
      При теб така ли беше, или ги имаше постоянно ?

поздрави
      Не са изчезвали.От момента на появата до момента на смяната на амортесьора вибрациите се появяаха при влизанв в завой и при влизане в дупка, но щом намалях скороста, изчезваха.
      При всички случаи ще трябва да се раходиш до сервиз и ако се окаже същият амортесьор, и го няма по-магазините, пиши ми.Ще те свържа с човек, който ми поръча от Америка, но усилен за off - road.
      Поздрави и Успех
      Иво Илиев
      0888 008 661
      JEEP GRAND CHEROKEE 4.0

Коментар

имам ено въпросче око влезиш с по голяма скорост от колкото е възможна дали ще има тази гадна и така дразнеща вибрация
        http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
        0896415228

Коментар

Първоначално публикуван от галин георгиев Преглед на мнение
          имам ено въпросче око влезиш с по голяма скорост от колкото е възможна дали ще има тази гадна и така дразнеща вибрация
          това звучи адски опасно... може и да не доживее колегата да отговори ако го пробва!
          V10

Коментар

Нищо страшно няма. Дори със ШИМИ джипа може да спира и завива.
            Просто трябва да се запази самообладание и да се намали скороста ПЛАВНО.
            Много рядко го прави над 100км/ч. На мен само веднъж ми се е случвало и то защото скъса маркуч на хидравликата. Е така малко трудно завива, ама пак става.

Коментар

И аз съм за разбит тракбар, можеш да го превериш лесно. Въртиш на място без да си запалил двигателя и някой отдолу гледа въпросния шарнир дали мърда нагоре-надолу. Ако мърда можеш да го рециклираш без гаранция колко ще държи или да си вземеш от Пламен (Kinex) подсиления тракбар. И на мен предстои тази процедура, но от тези сватби и морета... ще почака...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X