този мост е добър, питай за цена
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
секторна кутия за Cherokee
Свий
X
-
Няма там никакви Маферсони. Самото споменаване на Макферсон дава да се разбере че окачването е независимо. Къде е това независимо при цял мост. Пружини има, ама макферсони абсурд.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
цял мост е и е с макферсони...
незнам кое му чудното, нали и аз така искам да направа тойотата...
На независимото и на това разликата е в лагера в тампона горе при назависимото го има при моста го няма... иначе макферсона си е макферсон или ти когато не е на независимо нему казваш така незнам...
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Много ясно че не е макферсон. Вземи отвори учебника, нам пише. Обикновенна пружина е. Ей, умно момче си, разбираш ги нещата, недей така че е за излагация. Аз като не знам нещо питам а не настоявам с глупостите. Макферсона затова е макферсон че обединява в едно пружина, амортисьор и опорен лагер и шарнирен болт. Така че оста на амортисьора на практика е центъра на окръжността по сектор от която се движи оста на колелото при завиване. Къде при този мост видя опорни лагери, обединяване на пружина с амортисор и съвпадение на оста на шарнирните болтове с оста на амортисьора?
По твоята логика и Хънтъра и Дифендъра са на Макферсон? Недей така че ще ни бият.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
"ама" е обединен с пружината... опората е само там и никъде другаде. Амортисйора е взаимозаменяем по якост с такъв от всичките тия дето ти ги наричаш макферсон, защото испълнява сущата вункция
А за книгите мани ги... писали са ги някои, които са имали твоите, моите, или други възгледи за нещата
Дай една насам и да и търсим кусури всичките имат... и аз несъм безгрешен!
Наричайте го както искате за мен важното е, че тоя амортисьор е рамото което понаса цялата предница и в него се нанизва пружинката! Скършва се стеблето на ама и купето пада както при всички макферсони! От там идва и моята логика, но какво ги интересуват хората
важното е да се разбираме...
Извинявам се за "некомпетентността".
Лека и доходнаНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Не бе братче, там си има двойни надлъжни носачи, като се трекърши амортисьора остава пружината. Изобщо имам чуството че говорим за различни неща, или са ти показали друг мост, или нещо липсва.

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
да ама нещата неса така поне при тоя модел
тоя път имаш да черпиш!
В този случай дето си маркирал никога небих го нарекъл макферсон... все пак мисля, че си чел поне малка част от това дето съм писал тука... чак толкова пък...
Носач има и при обикновения макферсон на леките коли, които ти визира по горе... и тук моста се държи с носачи
аз съм малко назад с технологиите затова мислех така да си направя и на мен, въпреки че небях виждал системата преди прилагана на цели мостове... днес това ме "прикова" и затова и разучих какъв е модела
При твоята схема пада "ама" колата си върви с голямо улюляване... при тоя случай къса се "ама" и купето пада върху гумата... (както при твоя тип макферсони)
Утре ще снимам да отворим очите на хората
4ао
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
На Либерти/Чероки (най-новите) е това - двойни напречни носачи, пак не е Макферсон.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Значи моста не е от каквото казваш, или е плод на някакъв тунинг
Я пак разгледай и виж изобщо какво е това.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Днеска открихме моста, че беше затрупан! Снимка е безмислено да пускам, въпреки че съм направил (все пак ако някой се интересува ще му прата) Изглежда по същия начин както на снимката отгорец
Със рейка, супорти, дискове полуоси, греда, БЕЗ макферсоните а 1200 лева!На Либерти/Чероки (най-новите)
Като нов.. ако някой се интересува да ми пише!
лек денНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар