Обява

Свий
Няма добавени обяви.

секторна кутия за Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• секторна кутия за Cherokee

Помощ !!! проблем със секторната кутия - тече - смених двете семеринги спря за около седмица и пак протече, даите съвет
    Благодаря

забравих да спомена Cherokee 2.1 td 89година

Коментар

доливай

иди да ти я рециклират
      drive alive

Коментар

Сава те не бяха ли всичките еднакви? Борко май имаше една за продан.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

еднакви са но не съвсем, някои са с друг вал от към пръта и нищо нестава, а съм чувал и за някакви на ZF, които ставали от мерцедес 123, вероятно сглобените в европа. рециклират ги успешно всичките, така че живота е лесен, срещу 200 лв си в играта, може и по - малко
          drive alive

Коментар

питах за рециклиране на две места на едното искат 220 на другото 450лв
            Не знам ама нещо големи разлики ...
            втора употреба не съм намерил не знам и как вървят
            доколкото разбрах имат разлика два модала са
            ДАИТЕ СЪВЕТ

Коментар

всичките текат отдолу, смяната на семеринга не ти решава проблема - просто отдолу винаги задържа кал и вода, в резултат на което по оста се образуват язви и семеринга протича. на времето доста такива случаи имах. работех с едни пичова на красна поляна, ама сега не знам дали са още там. престъргваха осите и слагаха ремонтен размер семеринг - нямам нито една рекламация за 10 години. последно ми зимаха 70 лв, сега не знам как ще да е. интересното е че това беше типичен проблем за джип в България, а тук не е.
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

мисля че не си прав, обикновено секторните кутии текат защото имат голям луфт и това съсипва семеринга. но както да е. иди при тези дето са ти дали по ниска цена, битрябвало д адават и гарнция
                drive alive

Коментар

Чакайте сега да ви кажа аз какъв куриоз имах с Вранглера (Митко го познава добре тоя трактор моя ).
                  Протече ми и на мен кутията. Казвам си ще я свалям, ама реших че ще избия хебела от шлиците на вала. Отвих гайката и почнах да го мъча да го извадя със скоби най-различни. Скоби се огъват, хебел не мърда Викам си, само греене му е майката. И се започна едно юнашко греене с горелката и напъване със скобата. Резултат - нищо... Само дето така нагрях вала че всичкото изтекло масло се изпари. Ядосах се и си казвам ще зарежа тая работа. Чакам пак да протече през семеринга, той обаче даже не се омаслява Масло има, преди винаги отдолу висеше капка, а сега сухо та чак ръждяса... И нищо, всичко си работи... Така и не разбрах какво го уплаших с това нагряване Най-много да се е бил втвърдил семеринга от времето и от нагряването да е поомекнал и пак да е уплътнил Колко го карах после, преди да го продам, близо година, така и не се омасли даже...
                  Не казвам сега че това е решение и всички да тръгнат да греят осите, просто споделям моя опит в това дело...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Само оста и семерингите ли се отремонтират, други неща по кутията сменяват ли се
                    "На моита смених само семерингите, по оста има язви но не е престъргвана и протече пак"

Коментар

има ремонтни комплекти за тази кутия, принципно всичките и части могат да се сменят, но не се хващай сам да го правиш, не е просто
                      drive alive

Коментар

Знам че е сложно ама ниама начин
                        имам детаилна схема на сектора
                        веднъж вече съм му виждал чарковете
                        Ако можеш да ми кажеш от каде да си взема ремонтен комплект
                        Пък дано стане
                        Ако на ниякои му трябва съм свалил доста документация, правих ремонт на двигателя, вакум помпата, сменях главина каре шарнир, венец на маховика и др.

Коментар

в балкан стар имат и не е много скъп
                          drive alive

Коментар

Във Враца се продава сектор от гранд 2002 година! Гледах го като нов е! Цената немисля, че ще надвиши 250 лева!
                            Също от същия гранд се продава целия преден мост със главини дискове супорти прасета макферсони (който аз мислех да взвма, но сега неса ми спешни...)
                            Ако някой го интересува мога да попитам за цени!
                            Лек ден
                            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Там няма Макферсони бре, направо ме стресна
                              Иначе виж питай, Кинекс може да се заинтересува, той има такъв Гранд.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X