Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подарък:Jeep grand cherokee 1995?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подарък:Jeep grand cherokee 1995?

Здравейте пак.Все още се търкаляме с Джипката по американска земя.Харесва ми.Най много я оцених като падна снега.Досега никога не бях карал 4х4...евала който го е измислил.Няма грешка.Работи като ЗИЛ,върви като ламя,но някакси е чаровна по свое му.Иам нещо интересно като подам газ.Под таблото се чува едно врене,къркорене...все едно нещо ври.Някакви идеи?
    Jeep Grand Cherokee Laredo,4L,1995

Коментар

Това "къркорене" на място ли го прави или в движение.
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Идея - радиатора на парното.

И вьпрос - кьде си?Няма да си близо освен ако не си в планината,тук сняг няма.Да почерпиш за джипа си викам,ако си близо
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Въздух в охладителната система.Направете тест за наличие на изгорели газове в системата.
          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
          Grand 3.1TD
          0898 620 306 Стоян

Коментар

Опс,видях те кьде си,няма да черпиш,чак в Джьрси за едното черпене много ще ми дойде.

Да не те отчайвам,но щом губиш антифриз,щом ти намалява течноста в казанчето,а сега е почнала и да бьлбука си е за гарнитура на главата тая кола.Оправия има,но обикновенно взимат около 1500$ за ремонт.От там почват цените,да не се изненадаш ако ти обадят и 3.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Антифриза не го губи вече ,откакто смених радиатора.Бълбукането е само на място като подавам газ .Ако е това присъдата егати,по добре да я хвърля тази кола.Колко може да изкара в това положение?

Коментар

МНОГО еле щом не губи антифриз вече.Не я хвьрляй,аз на друга марка на друг мотор 3 години карах с масло в антифриза преди да и направя гарнитурата на главата.Не е за хвьрляне още,карай смело,от кьдето дошла там отишла.

Питай за всеки случай колко ще ти вземат за смяна на гарнитура.По вьпроса с бьлбукането няма какво толкова да бьлбука там,имаш радиатор за парното и това е.Ако набива изгорели газове в охлавителната система може да имаш вьздушна вьзглавница в системата ма чак да бьлбука
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от pechoto Преглед на мнение
                  Антифриза не го губи вече ,откакто смених радиатора.Бълбукането е само на място като подавам газ .Ако е това присъдата егати,по добре да я хвърля тази кола.Колко може да изкара в това положение?
                  Колега,опитай първо с най простото което може да бъде,а това е!Когато са ти сменяли радиатора най вероятно не са ти обезвъздушили системата.Залагам на това.

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                    Колега,опитай първо с най простото което може да бъде,а това е!Когато са ти сменяли радиатора най вероятно не са ти обезвъздушили системата.Залагам на това.
                    И аз така си мисля.Просто не са си свършили работата докрай.Добре,не се ли обезвъздушава сама системата?Ако не,как става...

Коментар

Не съм с този двигател и не мога ти кажа как точно става.Всяка охладителна система на различните марки коли и джипки си има тънкост,трябва да откриеш твоята.Нека по запознатите да кажат.Значи,ако не откриеш от къде се обезвъдушава,правиш пак най простото,откачаш най високия маркуч на системата, дигаш го максимално нагоре и наливаш антифриза"на студен двигател".А за по сигурно слагаш Фуния там дето ще наливаш,с цел нивото там да е най високо и я пълниш до горе.Говоря по-принцип,дано да стане. П.пАко ни се ме разбрал,използвай принципа на скачените съдове.
                      Последно редактирано от Калин; 11-02-10, 00:27.

Коментар

При мен работи следния номер,но не на такава кола.

Як баир с фаровете кьм него,2000 оборота и парното на 6.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Братче, здраво и от мен. Карай си го със здраве трактора, Гранд-а наистина е ГРАНД. И аз съм с такова, само че 5,2 жестока машина. Ако си го коткаш ще ти се отплати стократно, повярвай ми . На добър път и бъдете щастливи!
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Ако не изчезва парното ,значи нямаш ядове с гарнитура на глава.Не му се заглеждаи толкова,нали знаеш колкото повече ровиш едно лай........ повече мирише. Хаиде караи със здраве ,пък ще му мислиш като му доиде време(както казваше нашия бивш )

Коментар

Абсолютно сте прави....И както се казва"Пали ли-пали,Върви ли-върви....карай и не отваряй".Ето как се возиме в снежно Джърси.Поздрави на всички и Благодарско!!
                              Прикачени файлове

Коментар

Обезвъздушава си се сам след няколкократно загряване и изстиване,стига да има антифриз в казанчето. Проверено от собствен дългогодишен опит с инкасово Чероки многократно прегрявано,без никакви последствия.
                                Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                                Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                                Враца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X