Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подарък:Jeep grand cherokee 1995?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подарък:Jeep grand cherokee 1995?

Колеги,вчера ми подариха този камион и сега нищо незнам за него..От скоро съм в Щатите и имах нужда от кола поради интервю за работа на майната си спешно.Приятелско семейство разбра какъв е проблема и ми го докараха пред къщи.Дадох долар за късмет.Кажете нещо повече за този такнк.Джипката е 95 год.,автоматик,на 160000 мили,4 литра,върви изненадващо добре.Отвънка е като нов.Днеска го регистрирах,застраховах и ми излезе около 200 долара.Благодаря за всяка информация!!
    Jeep Grand Cherokee Laredo,4L,1995

До: Подарък:Jeep grand cherokee 1995?

Имаме си такъв хубав раздел за JEEP и там може да научиш всичко за марката.
    Много добре са постъпили твоите приятели там!А за джипката само пожелания за всичко най добро и успехи ,от мене имаш.
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Колеги,зад кормилото ,отляво,зад лостчето за мигачите има едно малко лостче.За какво е това чудо?

Коментар

Автопилот. Вероятно. Може и за регулиране на волана, ама се съмнявам. Не пише ли?
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

"Автопилотът" е на волана... Това лостче е ключалката, за регулиране на височината и положението на волана.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Filatara na Air condishana kade e ?Ina4e,ra4kata ja razbrah.

Фълтърът на Аir condition-а къде е? Иначе, ръчката я разбрах.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от cveti; 11-06-09, 07:17.

Коментар

честито,със здраве да си го караш. Филтара най-вероятно е в дясната част на таблото,някаде зад жабката

Коментар

Ако има филтър за входящия въздух в купето, то той се намира отпред, в дясно по посока на движението, под пластмасовата решетка на отделението между двигателя и предното стъкло /под предната дясна чистачка/.
                Ето и как се сменя филтъра http://www.wjjeeps.com/cabinair.htm
                Последно редактирано от Алекс Маринов; 11-06-09, 15:41. Причина: Добавен линк към илюстрация на замяната на филтър.
                Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                First impression is not always true. Get inspired.
                Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Няма филтър.

Коментар

Нещо немога да разбера....Казанчето с антифриза нещо непрекъснато е празно.Има само на дъното.Сипвам,изчезва,сипвам ,изчезва....а не тече отникъде.Маслото не се вдига да е гарнитура.Интересно,като пуснах няколко пъти климатика,отдоло имаше добра локва и май беше зелена.НО сега е хладно и не го пускам,но пак нещо казанчето е празно.Споделете какво е това чудо.Иначе,за първи път карам джипка и съм направо очарован.Ето защо тука всяка втора кола е такава.Живееме извън големите градове и направо умирам от кеф на извънградско.А и дисциплината на каране....само някой нещо да те засече или обезпокои...*77 и след 5 мили са го спрели и изяли.Абе,кога ще ги стигнеме американците?

Коментар

Първоначално публикуван от pechoto Преглед на мнение
                      Нещо немога да разбера....Казанчето с антифриза нещо непрекъснато е празно.Има само на дъното.Сипвам,изчезва,сипвам ,изчезва....а не тече отникъде.Маслото не се вдига да е гарнитура.Интересно,като пуснах няколко пъти климатика,отдоло имаше добра локва и май беше зелена.НО сега е хладно и не го пускам,но пак нещо казанчето е празно.Споделете какво е това чудо.Иначе,за първи път карам джипка и съм направо очарован.Ето защо тука всяка втора кола е такава.Живееме извън големите градове и направо умирам от кеф на извънградско.А и дисциплината на каране....само някой нещо да те засече или обезпокои...*77 и след 5 мили са го спрели и изяли.Абе,кога ще ги стигнеме американците?
                      Ако губи охладителна течност е напълно възможно да влезеш във филма "издухана гарнитура или спукана глава".
                      Дано не е това , но в природата нищо не се губи.
                      ________________________________________________________________________________________
                      Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                      HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

трябва голям талант да успееш да спукаш главата на тоя двигател.... дори само да издухаш гарнитурата....

я пусни пак климатика, но преди това подложи един вестник или картон отдолу и виж каква точно е локвата?

Коментар

Охладителната течност се налива първо в радиатора, после се пълни разширителния съд до средата.
                          Филма с Главата и Гарнитурата е друг. И в главната роля е Вин Дизел.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                            И в главната роля е Вин Дизел.

Да ти е честита Джипката...
                            а за главите... те са от прекрасният ма'трял Чугуний и се кривят с 10 или повече тонна преса...

Проблемът с изчезващата течност от казанчето е в скапаната капачка. Смени я с нова 3 - 4 $ е а капачката на радиатора е по скъпа около 7 $ резил тцъ тцъ тцъ.... задължително ги смени и двете, след това ще изчезне проблемът. Между другото виж при загрял двиг. дали виското е здраво. Перката трябва да духа яко. Виското е консуматив и се сменя за 10 мин. Не забравяй и термостата.
                            LZ1RED

Коментар

За съжаление се оказа радиатора.Заведоха ме при един турчин със сервиз и момчето за 350$ смени радиатора с нов,зареди климатика,регулира оборотите.Много съм доволен и ме спечели като клиент.Не случайно всички българи в околията ходят при него.Засега това.Вече джипката ми струва 1$+350$.Иначе,танка е невероятен.Кефи ме лекото клатене при подаването на газ на място.Засега бензина е 2,54$ гона и не се отразява много на джоба.Днеска на светофара загледах колите пред мене.Само джипове.Всичко беше V6,V8.Дано не скочи пак бензина,че тогава наизкарват японските колички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X