Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги - на ЗОР съм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колеги - на ЗОР съм

Първоначално публикуван от tojito Преглед на мнение
    Колеги икам да ви благодаря за помоща,но както мога вече да кажа - не съм на ЗОР - днес се справихс проблема.
    Обаче никой не се сети,че проблема може да е в самата брава
    Или поне аз не видяххякойда яспоменава де
    Благодаря Ви,за помоща!

Ако модераторите преценят могат да затворят темата!
    Кажи поне какъв е бил проблемът.
    Нямаше как някой да предположи, че е от бравата след като ти каза, че всички врати не се заключват...

Коментар

Нещо не е ясно в цялата история - в началото казваш, че не ти се заключва багажника. После в пост #15 казваш, че не ти се заключва нито една врата. И въобще защо отключваш/заключващ с ключа, а не с дистанционното(предполагаше се, че и от дистанционното не се заключват). От друга страна вратите трябва да се заключат сами (ако е зададено, разбира се) при скорост 24 км/ч. Накрая казваш , че е от бравата. По принцип е възможно - в ключалката има микро ключ и когато завъртиш ключа този микро ключ подава инфо на централното и т.н. Но пак не разбирам защо не ползваш дистанционното.
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

А тоя модел лок бутон няма ли като старите? Абе нещо развален телефон стана...

Коментар

Колега форума е създаден за да си бъдем взаимно полезни а не само да черпим информация от него когато сме ЗОР .Както видя доста хора откликнаха на твоя проблем който вече рабирам че е решен-което е много добре.Така, че няма да е зле да споделиш малко опит как си си решил проблема защото някои колега може да изпадне в подобна ситуация със същия модел като твоя и със същия проблем.Мисля че всички колеги са на същото мнение.Поздрави.
          Mitsubishi Outlander

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
            Нещо не е ясно в цялата история - в началото казваш, че не ти се заключва багажника. После в пост #15 казваш, че не ти се заключва нито една врата. И въобще защо отключваш/заключващ с ключа, а не с дистанционното(предполагаше се, че и от дистанционното не се заключват). От друга страна вратите трябва да се заключат сами (ако е зададено, разбира се) при скорост 24 км/ч. Накрая казваш , че е от бравата. По принцип е възможно - в ключалката има микро ключ и когато завъртиш ключа този микро ключ подава инфо на централното и т.н. Но пак не разбирам защо не ползваш дистанционното.
            Извинявам се колеги за забавения отговор на последните коментари,носитуацията наоколо не позволява много често използването на компютър с кирилица.
            Искам да поясня,ако не съм го направил по рано,моля да ме извините,че вратата на багажника не се заключваше.Затваряше се,но до там-не се заключваше!Когато почнах да се "ровя" видях,че имасамо една ключалка - на вратата на шофьора.Само,че с ключа се заключва само по вратата на шофьора!С дистанционното се заключваха всички врати,без тази на багажника!
            В крайна сметка отидох в един добър сервиз (на Тойота,който тука е единственният лицензиран).Разглобиха вратата,свалиха бравата и се оказа,че палеца,който трябва да придвижва механизма за да се заключи не сработва.
            Сега временно закрепиха вратата,затваря се и се заключва - но не я отварям.И така ще остане докато не се върна в България.Все пак колата е още в гаранция!
            За да хванеш луд,прати луд да го хване :D
            Jeep Grand Cherokee Limited WJ 2.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X