Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво масло да сложа в раздатката на Grand Cherokee WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от disem
    Ами засега намирам само цели РК - цена от 100 до 250$ с година гаранция.........продължавам търсенето.........
    То за тези пари си струва цяла да се вземе май
    И аз много се замислям да заменя моята с 242, ама знам ли каква ще е?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Това пък за какво? Да имаш задно? Или...?
      RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от disem
        Ами засега намирам само цели РК - цена от 100 до 250$ с година гаранция.........продължавам търсенето.........
        Ма то по евтино от тва вече граничи с подарък. А цените само за информация ли са или може да се вземе.

Коментар

Ами разбира се, че може

Коментар

ааааа чакай малко, ако цените са такива купувам две, една NP 242 и една NP 231. казвай направо кога са тука
            drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
              ааааа чакай малко, ако цените са такива купувам две, една NP 242 и една NP 231. казвай направо кога са тука
              Бе и аз да се наредя на опашката ама тез трита усмивки в началото и в края малко ме притесняват.

Коментар

Преди да започнете да си поръчвате в дузини, искам да обърна внимание, че цените са в УСА!!! В цената начислете и транспорт и евентуално мито. За ориентир за цената на транспорта ще спомена, че 2бр. лагер-главни за моя 4х4 ми излязоха около 45$ до БГ. И 15 лв. за митничаря

Коментар

По-дребните и леки неща излизат супер изгодно така, че в случая мисля, че ще е много по изгодно да се търсят частите а не цяла РК

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                    Това пък за какво? Да имаш задно? Или...?
                    За да имам пълноценен блокаж на междуосевия диф, а не само вискомуфта...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

нищо нищо, искам ги и двете, кажи колко е транспорта и действаме, това е напълно сериозно.
                      drive alive

Коментар

Малеее! Вие да не колекционирате раздатки А Сава, за какво ти е на теб 231 ?
                        RB Patrol Team

Коментар

Щото е най-здравата

Коментар

Щото е най-здравата
                            Така, така ! Ма той Савата, се оттърва от една такава, па сега иска нова! За това и питах !
                            RB Patrol Team

Коментар

просто цената е добра, ще си я направя с бавни 4:1 и когато доживеем в българия да има истински траяли ще си я слагам

иначе наистина е най - здравата и най - популярната, дори и никога да не ми потрябва все някой ще я поиска и ще я продам с известна печалба
                              drive alive

Коментар

Искам да благодаря на всички от форума които се отзоваха на моито първо питане тук. Спецялна благодарност на go go go за това че ме нахъси да си сменя веригата сам. Доста се измъчих докато открия зегерката която фиксира кожуха за основния вал но за два часа приключих. Освен веригата която беше с 1см по дълга други поражения нямаше.Мисля стана ясно че които не слага правилното масло в раздатката ще сменя верига. Дано да сме полезни и на други.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X