Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2.5ТД черока...ъ, отказа да завърти!?! дайте акъл....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 2.5ТД черока...ъ, отказа да завърти!?! дайте акъл....

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
    ... в 11 сутринта са им го донесли и са започнали да го монтират... и не са свършили още ...
    Не вярвай на сервизи! Много е вероятно колата цял ден никой да не я е пипнал.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 22-01-09, 17:56.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

по презумция не им вярвам... в хюндай срещу арена младост, над приемната има кафене с интернет и хубава голяма витрина към халето за работа... всичко се вижда
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

по презумция не им вярвам... в хюндай срещу арена младост, над приемната има кафене с интернет и хубава голяма витрина към халето за работа... всичко се вижда
        И да не се учудваш, че ще трябва после и нов акумулатор. Такива са нещата. Скапващият се стартер повлича и акумулатора. Колко време ти палеше трудно?

Коментар

акумулатора е нов. на 15 дни в гаранция. колата не е палила трудно от стартера, просто от веднъж отказа. завыртях ключа, а тая не помръдна,само тракване като от реле се чуваше от пред, но се оказа че не е реле а траква въпросния бендикс. някаква плочка му се била изметнала и блокирала...
          не бързам за никъде...
          XJ 2.5TD '98

Коментар

акумулатора е нов. на 15 дни в гаранция. колата не е палила трудно от стартера, просто от веднъж отказа. завыртях ключа, а тая не помръдна,само тракване като от реле се чуваше от пред, но се оказа че не е реле а траква въпросния бендикс. някаква плочка му се била изметнала и блокирала...
            Значи си късметлия. Пази гаранцията! А плочката не е в бендикса, а в шалтера.В бендикса основно са зъбни таркалета ,спирални канали и други неща, но плочки няма.

Коментар

абе за късметлия - не знам. дано като я прибера да не се окаже че са разбутали 100 други неща покрай този монтаж/демонтаж...
              не бързам за никъде...
              XJ 2.5TD '98

Коментар

абе за късметлия - не знам. дано като я прибера да не се окаже че са разбутали 100 други неща покрай този монтаж/демонтаж...
                Другите ще ги оправим... ама по добре е да няма проблем
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Не вярвай на сервизи! Много е вероятно колата цял ден никой да не я е пипнал.
                  Стартера на VM мотора се държи на 3 болта мисля че бяха 15 мм е не казвам че е много лесно да се свали и качи но не е кои знае колколи трудно Аз моя със го свалял и ми отне не повече от час работа за да го сваля и толкова за да го кача

Коментар

хм. да де , ама на улицата е трудно, иначе доста по евтино би ми излязло.много маркуч много карантия докат го докопаме бе...
                    както и да е , сега шъ ги видя какво са натворили...
                    не бързам за никъде...
                    XJ 2.5TD '98

Коментар

Особено с един по-дългичък обектив...

Коментар

хм. да де , ама на улицата е трудно, иначе доста по евтино би ми излязло.много маркуч много карантия докат го докопаме бе...
                        както и да е , сега шъ ги видя какво са натворили...
                        Е аз не на улицата а в двора на къщатами

Коментар

взех колата -всичко и е наред. за сега не намирам поражения, което е добре.сумата дето заплатих бе люта -100 за ремонт на стартера и два пыти по толкова за труд, монтаж демонтаж на стартера и околните карантии от турбото и други. в крайна сметка съм доволен че буто ми е изправно.сигурно бих могъл в друга ситуация и по тънко да мина, но не това е най важното... май .
                          сещам се за един приятел дето на времето ми казваше по повод един малък английски автомобил дето тогава взех : ти си си купил занаят а не кола...
                          та май занаят ще се учи
                          не бързам за никъде...
                          XJ 2.5TD '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X