влизам преди малко в колата да ходя да вземам малката от градина, подгрявам, завъртам... и нищо!!! преди 3 часа има няма съм я паркирал.двигателя дори не е изстинал. тотално оглупях. все едно не съм натиснал съединителя и не завърта стартера заради това. втори път пробвам - изгасват си как си му е ред индикациите, накрая и тази за подгревните , завъртам и ...пак нищо! като звъртя за палене чувам 2 релета как изцъкват, едното се чува откъм бушоните а другото изцъква нейде от пред. лампите на инструментите по вратите и на свирката отслабват все едно нещо им изпива тока, но като си върна ключа светват. ни наи малък намек за завъртане.ток има ,на акумулатора окото си е зелено. дайте акъл утре на светло от къде да го подкарам??? самодиагностиката нищо не отчита, никакви кодове...
направо се видях в чудо.през деня карах -никакви проблеми! нито съм я юркал, нито с паленето имах няква грижа.всичко си беше наред.не е загрявала...
направо се видях в чудо.през деня карах -никакви проблеми! нито съм я юркал, нито с паленето имах няква грижа.всичко си беше наред.не е загрявала...

Коментар