До: Чероки 2.1 ТД пали трудно и като загрее продължава да мирише на сурова нафта!!!

Остави я да работи отново на празен ход до изгасване на двигателя.Свали горивния филтър и виж дали или колко нафта има в него. Ако е празен значи засмуква въздух преди филтъра/помпа за обезвъздушаване,болчето за обезвъздушаване..../ и на малки обороти не може да подкачи достатъчно гориво от резервоара.
					HTML Код:

Забравих да допълня, че понякога когато е студен, пък даже и като е загрял, като работи повече от 10 мин на място, започва да губи обороти и да гасне. После като тръгне да пали, върти, все едно е задавен.За да се оправи (отпуши) или трябва да му дам рязко газ един два пъти или да го вкарам в ход
Остави я да работи отново на празен ход до изгасване на двигателя.Свали горивния филтър и виж дали или колко нафта има в него. Ако е празен значи засмуква въздух преди филтъра/помпа за обезвъздушаване,болчето за обезвъздушаване..../ и на малки обороти не може да подкачи достатъчно гориво от резервоара.

а ако при теб са обикновени маркучи, при мен не са . някви там капсоловани са ,  имаше си точно име , но за жалост не си го спомням. скобите от железарията стягат , но точно кадето е червяка се получава едно неприятно сгъване. От там смуче..
 а ако при теб са обикновени маркучи, при мен не са . някви там капсоловани са ,  имаше си точно име , но за жалост не си го спомням. скобите от железарията стягат , но точно кадето е червяка се получава едно неприятно сгъване. От там смуче..

.Иначе да ти смуче въздух от някъде също е причина за ненормална работо на ДВГ-то но ти си нямал проблем преди това.Успех.И като отстраниш повредата пиши.
.Иначе да ти смуче въздух от някъде също е причина за ненормална работо на ДВГ-то но ти си нямал проблем преди това.Успех.И като отстраниш повредата пиши.

който наблегна на това.
 който наблегна на това. 
 Вече съм му длъжник една бира. Ако ми помогне за настройката ще е стек с Tuborg!
 Вече съм му длъжник една бира. Ако ми помогне за настройката ще е стек с Tuborg!  Предложението е валидно за всички разбира се! Ще се радвам да пием по бира и с всеки друг, само и само да ме избави от тая агония от вече повече от месец
 Предложението е валидно за всички разбира се! Ще се радвам да пием по бира и с всеки друг, само и само да ме избави от тая агония от вече повече от месец 

Коментар