Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4х4 - май не работи!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4х4 - май не работи!

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение

Това означава , че централния диф. не блокира 100%, нали?
    Точно това означава. Геротора може да блокира на 100% но това на практика се случва инцидентно и за кратко. В момента в който оборотите се изравнят, веднага започва да отпуска.
    Последно редактирано от kinex; 07-01-09, 21:53. Причина: пг

Коментар

Ами то май VARI-LOCK е единствения диф. които е LSD, но блокира до 100%. Много полезно съоражение.
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
        Това с валяците е добра идея. Може да се хвана да направя едни и да се забавляваме.
        Ако с блокаж на раздатката върти предния мост, не е ли заминал вискосъединителя?
        247 не е с виско-съединител(ако става въпрос за нея).При блокаж на която и да е раздатка, предния и задния кардан се въртят с еднакви обороти.
        Последно редактирано от kinex; 07-01-09, 21:52. Причина: неправилен цитат
        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
          247 не е с виско-съединител(ако става въпрос за нея).При блокаж на която и да е раздатка, предния и задния кардан се въртят с еднакви обороти.
          Колега, айде да се уважаваме малко повече! Това последното беше излишно да го казваш. А няколко поста по нагоре съм казал "многодисков съединител"

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
            Колега, айде да се уважаваме малко повече! Това последното беше излишно да го казваш. А няколко поста по нагоре съм казал "многодисков съединител"
            Ми хайде да уважаваме малко повече терминологията, и да наричаме нещата с истинските им имена.
            Виско съединител с дупки няма.

Коментар

Ти ли си я правил снимката, че се чудя лесно ли се сменя веригата ?

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                Ти ли си я правил снимката, че се чудя лесно ли се сменя веригата ?
                Два пъти я отварях. Първия път за един час и смених само веригата.
                После чаках две седмици да ми доставят вилка че пластмасата и се беше разтопила и раздатката изключваше при натоварване.
                Втория път за 30 минути. Над опашката има една зегерка в която трябва да се постави запалка. Първия път това ме забави.

Коментар

Аз правих тест преди няколко дена и установих, че не ми работи задния LSD.
                  Колата е Subaru Outback '98 AT с многодисков ел. управляем централен съединител.

Предна лява качена на едно хълмче и въртя предна дясна и задна лява. Това го прави и на положение 1 на автомата /би трябвало централния да е блокиран максимално тогава/ и на Hold, и с леко спирачка, и ръчна...
                  Ето част от теста http://picasaweb.google.com/bojidar....31190279663410

Принципно задния LSD е като опция за тези модели, но аз би трябвало да имам според Subaru FAST, където по номера на рамата си дава точно какви детайли има.

Въпросът ми е - ремонтира ли се това? В програмата е дадено като цял детайл само, а за цената си не си струва да го сменям.
                  Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

освен някой преди теб да си го е харесал и леко да е сменил дифовете разгледай какво пише на него (номера, символи) и ще разбереш веднага
                    rides:
                    :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
                    :arrow:2005 Yamaha YZ250
                    :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
                    The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Едно интересно филмче с тест на функционалностите, които коментирахме.
                      http://www.youtube.com/watch?v=i0bKt...eature=related

Коментар

И друго интересно за разликите между блокаж и lsd
                        http://uk.youtube.com/watch?v=-S2nDDvKHoA&NR=1

Обаче и на горното даже с quadra drive като го "закантариха" на предна лява и задна дясна мноого въртене трябваше за да се сетят другите гуми да прехвърлят усилие. А на това филмче даже е доста по-драстично.
                        Дали пък всъщност си ми работи LSD, но искам твърде много от него Ще тествам пак.
                        Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Не знам дали всичко по този джип е в изправност, но аз възнамерявам да повторя този тест и да го филмирам, за да можем да направим практически извод.

Коментар

Раздатката ми беше 249/фул тайм- Н-ло/ куадра трак и нагледно работи така:
                            http://uk.youtube.com/watch?v=-nRXXhsC5l0

Коментар

колега не съм запознат много но съм сигурен че нямаш блокаж 4l не е блокаж карам два модела чероке 90г. и сахара 2007 и двата нямат блокаж ти каде го видя незнам
                              http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
                              0896415228

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X