Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ксенон за WJ
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Ксенон за WJ
Първоначално публикуван от val1 Преглед на мнениеКолега, цялата ми озвучителна система е ОРГИНАЛНА, ЗАВОДСКА , ПРОЕКТИРАНА И ИЗПЪЛНЕНА , там където е сглобен WJ JEEP . Автомобила е 2002 г. Аз не съм добавял нито едно кабелче , говорител или каквото да е било. Реално и Mp 3 не съм добавял.
ние за това говорим..
))..за твоя джип не знам..но по инсталацията на моя джип пишр - Пуерто Рико . дали имам вяра...? на 15 годишна кола...? абсурд
)) затова си преработих половина инсталация,,и сега всичко си е ОК
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Преди време карах чисто нов автомобил от магазина-нески-гаранционнен. Три пъти ме остави ма пътя и то заради ел инсталацияПървоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
ние за това говорим..
))..за твоя джип не знам..но по инсталацията на моя джип пишр - Пуерто Рико . дали имам вяра...? на 15 годишна кола...? абсурд
)) затова си преработих половина инсталация,,и сега всичко си е ОК 
Коментар
-
Първоначално публикуван от val1 Преглед на мнениеПреди време карах чисто нов автомобил от магазина-нески-гаранционнен. Три пъти ме остави ма пътя и то заради ел инсталация
) ами то няма лошо ..новият автомобил си е нов..но в кои ден е правен
0 това си беше шега де.не обичам да преправям..но..при по старите автомобили все е ровено по инсталацията от не само маистори. а по моя джип инсталацията беше ужас..и си я преправих..и съм си доволен..вече 1 година я имам и нямам почти никакви проблеми.
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
От: Ксенон за WJ
Я да вгигнем една тема от далечната 2008-ма
Та... реших да слагам и аз ксенон, щото с тия "свещички" нищо не виждам. Знам точно какъв модел, какъв баласт и от къде да го купя, само за едно нещо все още се колебая - дали да е 35 или 50 вата? 100% 50 ватовите крушки ще светят по-силно, но да не вземат да разтопят нещо рефлектори, или да направят някаква друга беля по окабеляването? Логиката ми подсказва, че не би трябвало да има проблем, тъй като фабричните халогенни крушки са 55 вата, но аз все пак да си питам...
Коментар
-
Ако с това не свети, с ксенон пак няма да свети. Явно си трябва нова оптика, а лампите са на второ и трето място. Интересно защо всички се хващат за тях, при положение че интригата е в отражателя.
И да, няма да получиш друг отговор. Тук имаме и малко отговорност.
Коментар
-
Човече, толкова има писано за светлините тук - няма смисъл да се повтаряд. Ако рефлекторите бяха Ок, щяха да светят като на всички други коли. Щом светят зле значи не са Ок и това с никакви лампи няма да се оправи. Даже когато рефлекторът прахосва 85% от светлината, той все още изглежда лъскав.Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнениеБлагодаря много за конкретните мнения! Казаха ми една фирма, която рециклира рефлектори. Но за съжаление според мен рефлекторите са си Ok. Бих пробвал първо с night breaker, но както и да е...
Като ти е мерак да слагаш ксенон - слагай, не можем да те спрем, но не се оправдавай че е защото не ти стига светлината.
НЯМА да започнеш да виждаш по-добре, даже и да ти се струва че е по-светло. Ще виждаш по-малко неща. Хората пред тебе - отделно.
И за найт-брейкъра има писано. Правилната лампа на Osram (ако искаш да виждаш, не за пред дискотеката) e Osram Silverstar 2.0.
Коментар
-
Благодаря още веднъж. Може би има и субективен момент тук, тъй като предишната ми кола беше с фабричен ксенон и просто съм отвикнал с обикновените халогенни крушки. Ще започна от там да се видя с някой с джипка като моята и да сравня как светят двете.
Коментар
-
Добре де, каква е драмата да се сложат лупи? На wj-я във фаровете като гледам място бол. Единствено трябва да се махне стъклото и после да се залепи обратно. И ще имаш фарове, с които хем ще виждаш реално по-добре, хем никой няма да те псува.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Лупите се слагат в гнездото на крушките. Слагаш, стягаш, после си регулираш фаровете по нормалния начин и готово. Няма преправяния по фара други освен махането и слагането на стъклото. Няма и други настройки.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар