Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет за перката на гранд чироки 93 бензин-газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от quadra
    Ама не просто загасен, а сутрин на съвсем студен, иначе като се е напекла и да го загасиш - все тая...
    дори да е леко топъл /а при под 10С навън трудно ще се "напече"/, пак ще се върти... нали затова е "виско"-муфа, а не твърда връзка...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Леко топъл става, ама да не е работила до достигане не работна температура и после да го спреш, да отвориш двигателя, да почакаш 3 минути и да решиш че е готово. Ама тогава пак няма да разбереш колко задържа всъщност, дори да превърта с известно усилие няма как да разбереш това нормално ли е или трябва да е по-стегнато или отпуснато. Най-добре на студен двигател.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
        Леко топъл става, ама да не е работила до достигане не работна температура и после да го спреш, да отвориш двигателя, да почакаш 3 минути и да решиш че е готово. Ама тогава пак няма да разбереш колко задържа всъщност, дори да превърта с известно усилие няма как да разбереш това нормално ли е или трябва да е по-стегнато или отпуснато. Най-добре на студен двигател.
        много благодаря за коментарите ако не се оправя тук ще доида до софия аз съм софиянец сомо се ожених в шумен и вече 15 години живея тук а бащами си е в софия кв сердика много съм запален по екскурзии може да се видим с някои от вас още малко да го стегна

Коментар

ако някои иска да си пишемICG273952579 пък и посрештам гости някои ако има път да се обади

Коментар

Абе преди пътувах всяка седмица да Варна, ама се свърши тя...стига толкова учене... Щот ако запиша и трето висше ше ми го дадат комплект с жълта книжка, то така върви съм чувал
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X