Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет за перката на гранд чироки 93 бензин-газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бе, изглежда се скапва, когато част от течността се излее някъде по охлювите, в които трябва да е в другото си състояние. Там, топло - студено. Скапва се и ако са я държали хоризонтално при транспорта или в магазина, тогава изобщо няма да заработи.

Коментар

Доколкото си спомням да, нищо няма да и стане на помпата от това, тя си е така проектирана.

Чакай че май пуснах другия мотор, неговия май беше с по-малкия 4.0
      редови шестак.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

На осмака отпред работат е такава:

Жълтата стрелка е кода на двигателя, не е по темата
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

абе не карайте човека да си спира перката докато работи мотора искате да остане без пръсти ли , много е относително какво ще стане ако пробва

Коментар

да тва е от типа, деца не правете това у дома

риск има, особено ако нямаш закалка, да бараш по колата когато и кадето не бива

Коментар

На мойто Cherokee 4.0, също се върти постоянно! Обаче, не знам дали в началото се върти по-бавно, а после по-бързо! При мен като загрее се включва перката на климатика! Но през зимата изобщо не загрява и вътре си дзиндзирикам ( то и самото парно може да е слабо, но ...)!
              RB Patrol Team

Коментар

Е значи, ако просто са заклинили муфата, плашилото което му пускат е че ще умре помпата, щото перката винаги ще я напъва с максимално натоварване. Няква логика да и съкрати живота сигурно има. Но едва ли кой-знае колко. През зимата на него няма да му харесва, до тогава поне ще събере пари за нова муфа. Ако тая наистина е скапана, обаче. Така че Насов е прав - трябва да се види. Трябва консилиум. Тука при нас в един гараж имат бира, може да помислим ...

Коментар

затова мноооого внимателно...Апропо, моята днес ме перна през пръстите...още са тук

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Е значи, ако просто са заклинили муфата, плашилото което му пускат е че ще умре помпата, щото перката винаги ще я напъва с максимално натоварване. Няква логика да и съкрати живота сигурно има. Но едва ли кой-знае колко. През зимата на него няма да му харесва, до тогава поне ще събере пари за нова муфа. Ако тая наистина е скапана, обаче. Така че Насов е прав - трябва да се види. Трябва консилиум. Тука при нас в един гараж имат бира, може да помислим ...
                    Ама човека не е от София, иначе до сега да съм я диагностицирал нейната вера...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                      Ама човека не е от София, иначе до сега да съм я диагностицирал нейната вера...
                      Не е зле някой ден да се срещнем, да диагностираш мойта бънгия!!!
                      RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                        затова мноооого внимателно...Апропо, моята днес ме перна през пръстите...още са тук
                        e твА се не броИ, ти си ектремен черокист, пък и перна е различно от наврях си ръката да я спра тая перка ама тя верно се оказа зацепиа

Коментар

Коментар

Тогава трябва да купим бира от тука, преди да тръгнем за некъв консилиум. Мдаа.

Коментар

Тва изкормена муфа ли е?

Коментар

хмм, аз съм бавноумен, кавете моля колегата дето си води паджеро с него, какво ни показва на снимките, и в каква връзка, много е безмълвен този път. мен признавам си ме срази

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X