До: Чип за икономия на гориво???
Сериозно се захванах с теста на таблетките. Тествах на 3 автомобила: почти нова на 5-6000км тойота корола Дизел и после когато беше на 30 000 км. На волво S80 2.5D с чип на 270 - 280 000 км и на бензиновия ми Гранд Чироки 4.7. Единствения полезен резултат е за този, който търгува с тези неща. Карам всеки ден по 1 и същ маршрут и изминавам едни и същи км и разлика не видях. Винаги си водя на екселска таблица разхода, само за тойотата не водя т.к.е на жена ми, но и там за целта зареждах пълно/пълно и смятах.
Мога да обобщя, че ако не помага това нещо със сигурност и не вреди. Ако има "+" ефект е толкова минимален, че не мога да го "хвана" тъй като не съм правил лабораторни замервания.

Първоначално публикуван от karlosjackal
Преглед на мнение
Мога да обобщя, че ако не помага това нещо със сигурност и не вреди. Ако има "+" ефект е толкова минимален, че не мога да го "хвана" тъй като не съм правил лабораторни замервания.

Говорих с двама приятели, които ползват таблетки в горивото.Единият кара Гранд Вояджър, а другият бмв 320 и двамата са категорични за икономия около 2 - 2.5 литра градско.А днес в един сервиз видях брошура за тези хапчета( и прахообразни препарати за камиони) и се чудех колко ли струват и икономията на бензин покрива ли разходите за "аспирин"
Коментар