да...нека да забравиш случилото се колкото може по бързо и никога да не се сещаш за тези проблеми !!!
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
Та общо удоволствието излезе 4900.
Ако бяха всички неща от тях нещата отиваха на 7500.Надявам се сега вече да се воза без проблем.
Ужас.... за тия пари щеше да си внесеш един от САЩ и да си сложиш правилния двигател + скорости + раздатка (евентуално) и като продадеш твоите стари щеше да си избиеш транспорт и някой друг лев и щеше да забравиш за проблемите по мотора.
Искам да попитам , кой е правилния двигател , като до мене в бокса беше гранд с номер 3838 който беше с 4.0 литра и беше хвърлил глава ??????????
Е те всички са правилни просто някои се развалят безпричинно.
Точно този който е бил до теб в бокса е един от най-правилните.
Що хвърлиха главата. Тя чугунена.
Просто трябва да се оплаче всеки потърпевш в самия сервиз - ние си ревем, но не се оплакваме официално. Аз предлагам да се мобилизираме и всеки потърпевш от нас да пусне по едно официално писмо, като се цитират конкретни лица в сервиза замесени в схемата.
Просто и ясно:
1. Не сте доволни от ремонта
2. Намирате автоексперта(тите) работещи като вещи лица към съответния районен съд
3. Изготвят Ви автотехническа и автооценъчна експертиза
4. Адвокат снабден с експертизите, молба в Районна прокуратура
5. Най-вероятно - досъдебно споразумение с негодниците.
Докато не станем цивилизовани хора нямаме право да се оплакваме от държавата!!!
“Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
Б.Франклин
Недей така стресирай колегата!
Не стига , че му пуши главата, ами и ти му вкарваш такива помисли.
Кураж колега- нема се пуашиш.
Най трудното вече си го направил.
Това е правилната диагноза и избор на сервиз.
Щом си решил в Б.С. - така да бъде , ноооо искай ГАРАНЦИЯ непременно!!!
Останало ти е само чакане и плащане на сметката.
/проблем с пари - не е проблем/ Важното е Джипката да стане!
Кураж! - трудното мина- малко остана!
Успех!
не го уплашихме достатъчно колегата и в правилният сервиз му съдраха шортите ... Не искам да злорадствам ни най-малко , но за тези пари могат да се купят 2 мотора 4.0 плюс пари за бензин за една година... Токова ли няма алтернатива , че все "там при разбиращите" се набутвате масово .... трудното мина , дано наистина е така
rides:
:arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
:arrow:2005 Yamaha YZ250
:arrow:1991 BMW 318hi Coupe
The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)
Просто и ясно:
2. Намирате автоексперта(тите) работещи като вещи лица към съответния районен съд
!!
Имам известни съмнения относно компетентноста на "вещите"лица към съдилищата , за автоексперти незнам ,но съм се сблъсквал с вещи лица на преклонна възраст които са "компетентни" колкото да си вземат минималното възнаграждение ..............да ме извинява ако някой се е засегнал изказвам лично мнение
Автомонтьор съм. Направил съм над 10 мотора 3.1 и безброй 2.5. Ако все още имате този проблем - обадете се на 0889642195 - Митьо Брадата
Огромно е удоволствието, когато най-после се намери компетентен доктор за нашите двигатели!
Искренно се надявам, че горепосочените цифри /за извършените ремонти на 3,1 и 2,5 ТД/ са наистина действителни и ремонтите са направени кадърно.
Ще прощаваш , но сме длъжни да се уверим във верността на твърденията ти и затова се открива невероятна възможност за доказване и признание: Дай компетентно мнение по проблема на колегата СТЕФАН ЕРА http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41156
,ако може с малко повечко обяснения.
Сега е момента да се докажеш.
Искренно и от все сърце се надявам да успееш и най-после да имаме къде да си правим ремонтите , когато се наложи.
Успех! Стискаме палци!
Коментар