Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един гризнал дървото - 3.1td

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още един гризнал дървото - 3.1td

Колеги мисля че е по добре да купувате джип-донор отколко да давате многооооооо пари за ремонти!

Коментар

Първоначално публикуван от RADO-70 Преглед на мнение
      И така взех си една пътна помощ и си закарах колата при един маистор,за когото за съжаление научих много късно.
      Колега сподели го този майстор с нас.
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

....................................
        Няма какво да се каже. Чувал съм много неща, ама чак...Трябвало е да си вземеш колата още след първите 20 дни!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Според мене турбината ти е тръгнала. Така като запуши не ти изчезва антифриза, обаче маслото си отива със страшни сили. Имах такъв случай на мой МБ Спринтер. Лошото е че си се доверил на "честните очи" на приемчика в БС. За жалост нормелен човек приема големите им приказки за чиста монета. И като се заговорихме за тях...
          Същия тоя Спринтер шофьора го "уши" челно в едно клето "меганче". Беше си с каско и тн.
          За справка-фактурата за застрахователя беше на стойност 4632 лв. Отидох с един списък за части във фирмения им магазин. След като започтнах да "рецитирам" какво ми е нужно, сбутаната им служителка ме прекъсна с думите: Господине това е голяма заявка и за нея трябва да се изготви оферта, а за тази оферта и изготвянето и се плаща допълнително.
          О Н Е М Я Х
          не я "храних" много но просто и се изсмях и си тръгнах... тва е безумие и мойте пари отидоха при други. Не съм видял някой да е очарован от фирмените услуги на представителите в БГ.
          Така че спасявай се докато не си я купил тая кола 3-4 пъти и па да си караш строшен

Коментар

Леле!!! Започвам да се плаша.Аз разчитах на това че тези хора се занимават с ремонт на тези автомобили и няма да ми се налага да се ровя по книгите да търся това и онова, но започна да ме притеснява моят джип да не стане донор в тоя сервиз , и после да има "аз го вкарах за смяна на глави пък то излезе диф или раздатака"

Коментар

...Дадох моя WJ 3.1 в БС-Варна за диагностика,нямах мощност на двигателя.20 дена го диагностицираха,накрая казаха-нов компютър-1830 лв.,2 дюзи-1120 лв.,ролки,тампони,...........всичко около 6000 лв.Казах OK,нали все пак трябва да са най-добрите!Почнаха ремонта с "невероятна скорост",защото там труда се плаща на час,не на свършена работа.Никаква информация докъде е ремонта,ако не отида в сервиза,тази част още трябвало да се смени за да дадат гаранция/части доставени от теб монтират,но не дават гаранция/,така сметката стана около 7500 лв.Три месеца след вкарването на колата в сервиза ми се обаждат да отида,отивам.
              карат ме при шефа на сервиза,оня чупи пръсти,като тествали колата да ми я издават нещо притракало,оказало се,че задрал биелен лагер.Почна да ми говори пълни глупости,докато не му казах,че съм завършил ДВГ.Малко повиших тона и се оказа,че компютъра ми бил наред,сметката падна с 1830 лв,от това-онова намалиха,но сумата остана 5000 лв.За колянов вал,лагери,мотовилки,гарнитури,само части изкараха 10 000 лв.
              ...
              Мале, мале... то бива гавра, ама чак толкова пък не бива! Тия вярно са престъпници!

Коментар

Бягай като опарен от БС,аз за смяна на едно каре на кардана чаках две седмици и като го взех щях да падна:бяха заварили четири шайби,за да го фиксират,за баланса няма да говоря...

Коментар

Не е луд, който яде сиренцето...
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                    Не е луд, който яде сиренцето...
                    Вярно е, но нали е сервиз - ФИРМЕН! Клиентите смятат, че хората там са специално обучени - ходят на допълнителна квалификация, има оригинални резервни части, може да се мисли че ремонта се извършва от завода производител...А какво излиза? Шайка престъпници! А имаше "комисия за защита на потребителите". Май и там шайка! На кого да разчиташ? На кварталния майстор?

Коментар

Докато се оплакваме по форумите нищо няма да се промени в тая държава.Сигурно има начин да им се отнеме лиценза на тези от БС, но на никой не му се занимава -НАЛИ?
                      [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
                      JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнение
                        Докато се оплакваме по форумите нищо няма да се промени в тая държава.Сигурно има начин да им се отнеме лиценза на тези от БС, но на никой не му се занимава -НАЛИ?
                        Просто трябва да се оплаче всеки потърпевш в самия сервиз - ние си ревем, но не се оплакваме официално. Аз предлагам да се мобилизираме и всеки потърпевш от нас да пусне по едно официално писмо, като се цитират конкретни лица в сервиза замесени в схемата.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                          Просто трябва да се оплаче всеки потърпевш в самия сервиз - ние си ревем, но не се оплакваме официално. Аз предлагам да се мобилизираме и всеки потърпевш от нас да пусне по едно официално писмо, като се цитират конкретни лица в сервиза замесени в схемата.
                          Грешно! Тези лица са назначени от БС с ясното съзнание кого назначават. Трябва да се пише за тези неща до тези, които са им дали правото да ги представляват - Крайслер и т.н.

Като получат 100-200 гневни писма за различните клонове на БС те сами ще ги стегнат - защото от това им зависят продажбите.
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Е колеги дочаках да си взема джипа отремонтиран!Смених му и петте глави и нещата се решиха.Ходих и го видях когато го бяха разглобилии нещата станаха ясни веднага.На 4 и 5 цилиндър се виждаше , че главите са проблем просто цилиндрите бяха почнали да хващат ръжда.Отидох в Скорпион 13 и си закупих 5 глави и гарнитура и като ми направиха отстъпка нещата се вързаха по 580 лв. за глава(оборудвана) и 212 лв за гарнитурата, ремонта в БС се върза за 1800 лв със смяна на масло и филтри(всички) както и останалите гарнитурки и други дреболии >Та общо удоволствието излезе 4900.
                            Ако бяха всички неща от тях нещата отиваха на 7500.Надявам се сега вече да се воза без проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от sag9765 Преглед на мнение
                              Е колеги дочаках да си взема джипа отремонтиран!Смених му и петте глави и нещата се решиха.Ходих и го видях когато го бяха разглобилии нещата станаха ясни веднага.На 4 и 5 цилиндър се виждаше , че главите са проблем просто цилиндрите бяха почнали да хващат ръжда.Отидох в Скорпион 13 и си закупих 5 глави и гарнитура и като ми направиха отстъпка нещата се вързаха по 580 лв. за глава(оборудвана) и 212 лв за гарнитурата, ремонта в БС се върза за 1800 лв със смяна на масло и филтри(всички) както и останалите гарнитурки и други дреболии >Та общо удоволствието излезе 4900.
                              Ако бяха всички неща от тях нещата отиваха на 7500.Надявам се сега вече да се воза без проблем.
                              Дай Боже !!!
                              Дано от тук на татък само да се возиш и да се кефиш!
                              ________________________________________________________________________________________
                              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от sag9765 Преглед на мнение
                                ...Та общо удоволствието излезе 4900...
                                Е неам думи!
                                Дано да се возиш без проблем!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X