Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да направя лифт на Гранд Чероки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде да направя лифт на Гранд Чероки?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Казах без лифт че съм ги карал. И не може да опира защото колкото и да е натоварена и колкото и да блъска,при заводско окачване, след четири сантиметра моста се спира в бъмп стопа и няма къде да ходи по-нагоре.
    Е значи тогава явно не съм си направил правилно сметиките. Ще го вдигна, ще сменя амортисьорите, ще сложа фланци, ще си сменя долните носачи, ще хакна 31".
    Казваш, че трябва да сваля бъмп стоповете надолу, съвет как да го направя, не съм сигурен кой майстор ще го прави, че да знам какво да искам.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
      Е значи тогава явно не съм си направил правилно сметиките. Ще го вдигна, ще сменя амортисьорите, ще сложа фланци, ще си сменя долните носачи, ще хакна 31".
      Казваш, че трябва да сваля бъмп стоповете надолу, съвет как да го направя, не съм сигурен кой майстор ще го прави, че да знам какво да искам.
      Eто ти най-простия начин. Колегата в другата тема за лифт на ZJ го е направил:
      no signature no problems

Коментар

Ако нямаш възможност да произведеш подложки ще трябва да ги внасяш.
        Горе дадох линк към сайта на Кевин, вътре има всичко и доставя до България. След това остава само монтажа, който също не е много проста работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X