Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Грешки на OBD (on-board diagnostic) системата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Грешки на OBD (on-board diagnostic) системата

Благодаря !
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Влязох в настройките по описания начин . Действително става лесно но компа продължава да си мрънка ,че на Грандя му е дошло времето за обслужване . Смених интервала за обслужване няколко пъти но това не променя факта ,че остават 0 км до въпросната процедура
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
        Влязох в настройките по описания начин . Действително става лесно но компа продължава да си мрънка ,че на Грандя му е дошло времето за обслужване . Смених интервала за обслужване няколко пъти но това не променя факта ,че остават 0 км до въпросната процедура
        Нулирай всичко каквото може да се нулира /ресетва/.
        ________________________________________________________________________________________
        Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
        HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Опитах да ресетна дисплея на тавана .Тоя ,който показва разхода ,компаса и другите дивотии.Пише ,че се ресетва с задържане на двата бутона едновременно но нищо не става. Друго за ресетване не зная

Коментар

Измислете нящу ,че не ми се дават пари на айдуците от Крайслер ба
            Днес смъкнах и акумулатора .Все тая .Много добре се изнервих и за капак цъфна жената и вика -Карай до магазина за памперси. Паля аз и онова пак ми бипка.Жената -А ,нещо се счупи Брях викам ,ку та прасна зад врата ! Да ми са мааш ,чи мий саму ду тебе ся .Къш -къш !То са разсърди и са махна .Разклати и семейното положение тоя компютър

Коментар

Измислете нящу ,че не ми се дават пари на айдуците от Крайслер ба
              Днес смъкнах и акумулатора .Все тая .Много добре се изнервих и за капак цъфна жената и вика -Карай до магазина за памперси. Паля аз и онова пак ми бипка.Жената -А ,нещо се счупи Брях викам ,ку та прасна зад врата ! Да ми са мааш ,чи мий саму ду тебе ся .Къш -къш !То са разсърди и са махна .Разклати и семейното положение тоя компютър
              и аз бая се мъчих, ама как точно го излъгах.......не помня

Коментар

От: Грешки на OBD (on-board diagnostic) системата

Компа продължава да вряка .Как да го накарам да млъкне тва досадно животно ?

Коментар

Дисплея на тавана изгасна а цифрите на климатроника изпращяха . По принцип го държа на 22 градуса но в момента показва 70 и кусур .Иначе си работи но показва каквито си иска градуси .Тая чудесна работа с дисплея на тава и тоя на климатика се случи съвсем внезапно докато си карах тихо и мирно .Лудоста на компа изглежда е заразна защото след последната му изцепка се опитах да докопам френския ключ в жабката но жената усети накъде отиват нещата и подло го прибра в джоба на дясната предна врата .
                  Последно редактирано от droba; 27-07-10, 14:45.

Коментар

и на мене постоянно ми тирилитка , но аз му взимам здравето...пооткачвам модула моя е долу в ляво под таблото...съвсем лекичко го издърпвам и замлъква като приключа с шофирането го напъхвам иначе не ми работи централното ....но това при мен е временно докато не го хвана от къде идва
                    Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                      и на мене постоянно ми тирилитка , но аз му взимам здравето...пооткачвам модула моя е долу в ляво под таблото...съвсем лекичко го издърпвам и замлъква като приключа с шофирането го напъхвам иначе не ми работи централното ....но това при мен е временно докато не го хвана от къде идва
                      И твойта не е лесна Ще ми се да го оправя ,че взех да му посягам и скоро ще се сбием а от тая схватка победител ще бъде единствено някой сервиз .

Коментар

Дисплея на тавана изгасна а цифрите на климатроника изпращяха . По принцип го държа на 22 градуса но в момента показва 70 и кусур ...

22* C = 71.6 по Фаренхайт. Да не би просто компът да е превключен да показва US мерки, вместо метрични?
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Предположих ,че може да е това но дисплея на тавана престана напълно да работи и го отписах като вариант .Реших ,че нещо се е сбъгясало .При повторно запалване на колата ,дисплея на тавана сработи за 5-6 минути ,тоя на климатика започна да показва нормално и след малко пак сдадоха багажа .Ще разкача акумулатора пък дано влезе в час .Преди това вдигаха колата на стенд и слагаха подложки ,че едната пружина на амортисьора беше провиснала .Възможно ли е тия да са разкачили някоя жица или разбутали датчик ?

Коментар

От: Грешки на OBD (on-board diagnostic) системата и при мен

След една година "мрак" днес кротко и тихичко ми светна MIL (check engine) лампата.
                            Направих номера с въртенето на ключа (бях го пробвал много пъти и бях почти стигнал до извода, че на мойто МПС този номер не става ) - но, ето - сработи, даде една грешка:
                            P0158 - според кодовете тук и из нета - 2/2 O2 Sensor Shorted to Voltage
                            след което написа done.
                            Утре имах намерение да тръгвам за морето. Вече оставих колата в един сервиз, но ме съмнява да се реши въпросът за един ден.
                            Какво ще ме посъветвате - да се осмеля ли да пътувам с джипката или не
                            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                              След една година "мрак" днес кротко и тихичко ми светна MIL (check engine) лампата.
                              Направих номера с въртенето на ключа (бях го пробвал много пъти и бях почти стигнал до извода, че на мойто МПС този номер не става ) - но, ето - сработи, даде една грешка:
                              P0158 - според кодовете тук и из нета - 2/2 O2 Sensor Shorted to Voltage
                              след което написа done.
                              Утре имах намерение да тръгвам за морето. Вече оставих колата в един сервиз, но ме съмнява да се реши въпросът за един ден.
                              Какво ще ме посъветвате - да се осмеля ли да пътувам с джипката или не
                              Защо да не се реши за един ден?!? Като гледам, грешката е за втората ламбда сонда. Едно, че не би трябвало да е някакъв проблем да караш и така и второ, че ако трябва да се смени сондата, работата при налична част е елементарна. Разкачане на 1 куплунг, сваляне на сондата с ключ 22, свързване на новата сонда към куплунга и поставяне на мястото й.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                работата при налична част е елементарна....
                                Благодаря много ! Дано и частта да се окаже налична - те стандартни ли са (поне на доста коли знам, че са взаимно-заменяеми) или са някаква "бам-башка" за поръчка от Балкан Стар, и-бей и прочие ? И най-важното - казвате, че мога и така да си карам две седмици, без в някакъв момент да ми "каже" нещо от сорта "Бим-бам ! Влизам в авариен режим - айде, ако обичаш - кротко на първа скорост - при дилъра !"
                                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X