Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Генератор за Grand Cherokee Limited 2.7 CRD ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Генератор за Grand Cherokee Limited 2.7 CRD ?!

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
    като ти гледам аватара с тези нископрофилни гуми ако си мислиш,че караш джип
    Офтопик!
    Delta Romm с 285/30R22.
    Аз пък не вярвам че с такава гума изобщо може да се кара в България.
    Миналата седмица изкривих 33"х18.

Коментар

Погледни какво пише на табелката на твоя!
      Аз не знам ..... тоест не съм си пил хапчетата за познаване ... тази вечер ...
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
        ...но като ти гледам аватара с тези нископрофилни гуми ако си мислиш,че караш джип
        Ха-ха-ха-ха Мерси, Мерси ... ама тва на аватара не е моят джип )) хахаха ... супер сте !!!
        Move b*tch, get out the way. If you see me on the high way - get the f*ck out of my way ...

Коментар

Снощи при замерването на музиката с уред, неофициално, подобрихме националния миналогодишен рекорд от 143 db НАЗДРАВЕ !!!
          Move b*tch, get out the way. If you see me on the high way - get the f*ck out of my way ...

Коментар

Първоначално публикуван от Alexander Boyadzhiev Преглед на мнение
            ...143 db...
            Ти жив ли си?
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Ти жив ли си?
              А джипа?

Коментар

Първоначално публикуван от Scud_ti Преглед на мнение
                А джипа?
                е браво това си е достижение )) колко минути издържате в джипа , при затворени прозорци и копчето на "MAX"...?))
                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                Влади

Коментар

Жив съм, здрав съм. Джипа и той ... нищо на никой му няма
                  Ами незнам колко сме стояли вътре .. само колкото да замерим и след това си излезнахме. Ама ушите яко ме боляха и главата ама то мина след около 10-15 мин. От налягането и вибрациите цялото ти тяло изтръпва и усещаш едно такова неприятно затруднение при дишането - неможеш да си поемеш въздух, сякаш някой те натиска на гърдите.

Коментар

Консумацията на ток, може да е от някоя крушка?Погледни аварийната-под предния капак.Може да не изключва...
                    Jeep Grand Cherokee Limited 4.0L 1999г.
                    Тодор Събчев

Коментар

Първоначално публикуван от sabchev73 Преглед на мнение
                      Консумацията на ток, може да е от някоя крушка?Погледни аварийната-под предния капак.Може да не изключва...
                      а може и да в жабката...
                      понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                      JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                      Honda Shadow VLX 600 - 1999
                      FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                      Влади

Коментар

Кажете къде се намира тази аварийна под капака ... а аз тази в жабката ще си я видя. Но пък толкова висока консумация не ми се вярва да е само от 1 крушка ... !! Пък знам ли ... ???!!!

Коментар

Кажете къде се намира тази аварийна под капака ... а аз тази в жабката ще си я видя. Но пък толкова висока консумация не ми се вярва да е само от 1 крушка ... !! Пък знам ли ... ???!!!
                          Те такива, авариини слагат на руските машини повече, ако въобще имаш такава, тя трябва да е на централно място за осветяване на пространството под капака ! Иначе 5-10 ватова крушка си смуче доста !

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
                            Те такива, авариини слагат на руските машини повече, ако въобще имаш такава, тя трябва да е на централно място за осветяване на пространството под капака ! Иначе 5-10 ватова крушка си смуче доста !
                            Ахам ... е нямам със сигурност, защото до сега не съм я виждал пък и нищо не свети като си вдигна капака, но ще видя да проверя дали е от някаква крушка. Но все пак си говорим за консумация от около 0.5-0.7, а нормалната трябва да бъде 0.01-0.08-9

Коментар

Ахам ... е нямам със сигурност, защото до сега не съм я виждал пък и нищо не свети като си вдигна капака, но ще видя да проверя дали е от някаква крушка. Но все пак си говорим за консумация от около 0.5-0.7, а нормалната трябва да бъде 0.01-0.08-9
                              ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!!
                              След 15-дневен престой на Гранда 3,1 , натискам дистанционното и НИКАКЪВ ТОК! Даже и вратите не се отключват. Отворих си с ключа и подадох с кабели ток.
                              Акумулатора беше останал без капка ток, а е на 10 месеца /100Ач , 820А /
                              Свалих го и го включих - да го възбудя на слаб ампераж за 24 часа.
                              Въпроса ми е : Каква е нормалната консумация, за Гранд 3,1 ТД , при спряло положение заключен??
                              Предварително благодаря.
                              ________________________________________________________________________________________
                              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

ми посочено е Ба4е, и ти си го цитирал може да смяташ за патология (намирисващо) всичко над 0.2А
                                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X