Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BOSCH +4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BOSCH +4

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Свещите лесно, купих от Балканстар, марка Шампион 6 х 7 = 42 лв, смяната е за нула време, нищо сложно, старите свещи бяха доста зле, с нагар повечето, 2 от тях бяха наполовина завити, и като следствие едната бе омазнена от капещото масло от капака на клапаните...
    Дойде ми на ума вместо оригиналните свещи да сложа някакви по-специални - например на Bosh нещо такова

Разумно ли е и въобще има ли смисъл
    [URL="http://www.forum-lines.ru/"][IMG]http://www.forum-lines.ru/rez/renegade.gif[/IMG][/URL]
    [COLOR=Black][B] Wrangler YJ, 2.5i, 2.5'' bodylift, ARB locker

[/B][/COLOR][B]Продавам пистов ремък за Jeep [/B][URL]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=886566#post886566[/URL][URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=28939"]
    [/URL]

До: Защо не трябва да препълваме с масло двигателя на ДЖИЙП...

Щом ти е кеф - действай. Смисъл има някакъв - палят по-добре. Иначе нямаше никой да си играе да прави такива.

Вземи ги от официален представител на марката (независимо коя марка избереш), че е пълно с ментета.

Аз на мойта джипка съм с 3 електродни. Чешки. BRISK ако не се лъжа. Евтини са, а и още нямало ментета. Такива вграждат оригинално в шкодите. Мойта шкода е на 40000km, и си е още с оригиналните свещи. Проверявах ги - нищо им няма.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Изхвърлям 4-електродни Бош вече от 4-та кола (при покупка и обслужване). За мен обикновена НГК или Денсо са точния избор.

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
        Изхвърлям 4-електродни Бош вече от 4-та кола (при покупка и обслужване). За мен обикновена НГК или Денсо са точния избор.
        хе хе )) то остава NGK да не е точният избор...всеки моторист уважаващ себе си са именно с такива свещи..защо ли ..?
        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
        Honda Shadow VLX 600 - 1999
        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
        Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
          хе хе )) то остава NGK да не е точният избор...всеки моторист уважаващ себе си са именно с такива свещи..защо ли ..?
          Да, ако не са ментета. Пълно е. Просто трябва да се внимава откъде се купуват.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Мойта шкода е на 40000km, и си е още с оригиналните свещи. Проверявах ги - нищо им няма.
            Свещите е хубаво да се сменят на 30 000 км. Независимо, че изглеждат добре. Закачали сме свещ на 35 000 км. на генератор и ясно се вижда как искрата не е плътна а се дели на няколко малки, които щъкат по краищата на електрода. А новата свещ си държи постоянна дебела искра
            LZ1RED

Коментар

До: BOSCH +4

Първоначално публикуван от orlin Преглед на мнение
              Дойде ми на ума вместо оригиналните свещи да сложа някакви по-специални - например на Bosh нещо такова

Разумно ли е и въобще има ли смисъл
              Според мен няма смисъл. Има голяма вероятност да не са подходящи. Същите изхвърлих на боклука.
              После сложих Шампион ево (нещо си) с три електрода. И те не стават.
              Много ми е чудно за какво са им толкова електроди, като за искра, така или иначе е необходим един.
              Сега съм с някви иридиеви NJK и още не съм ги махнал само щото ме мързи. А им дават пробег 100 000. Със сигурност няма да ги изтърпя толкова.
              Сложи Шампион за заводско вграждане. Бачкат перфектно.

Коментар

Абе за какво служат тези "свещи" !?

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                  Абе за какво служат тези "свещи" !?
                  светят на буталата да не се ударят в главата
                  Последно редактирано от kinex; 31-05-08, 08:01. Причина: неправилен цитат
                  на сушата и град помага

Коментар

Е, в интерес на истината има идея в такава конструкция. Но си дава пак 1 искра а не 4, просто допълнителните електроди са 'в резерв' ако единия се зацапа.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Според мен няма смисъл. Има голяма вероятност да не са подходящи. Същите изхвърлих на боклука.
                      После сложих Шампион ево (нещо си) с три електрода. И те не стават.
                      Много ми е чудно за какво са им толкова електроди, като за искра, така или иначе е необходим един.
                      Сега съм с някви иридиеви NJK и още не съм ги махнал само щото ме мързи. А им дават пробег 100 000. Със сигурност няма да ги изтърпя толкова.
                      Сложи Шампион за заводско вграждане. Бачкат перфектно.
                      Тези Шампион от Балкан Стар ли да ги купя? И освен това трябва ли да сменя и кабелите за свещите? Той джипа вече е на 120000 км
                      [URL="http://www.forum-lines.ru/"][IMG]http://www.forum-lines.ru/rez/renegade.gif[/IMG][/URL]
                      [COLOR=Black][B] Wrangler YJ, 2.5i, 2.5'' bodylift, ARB locker

[/B][/COLOR][B]Продавам пистов ремък за Jeep [/B][URL]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=886566#post886566[/URL][URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=28939"]
                      [/URL]

Коментар

Може БС, може другаде - както ти харесва. Въпроса е да знаеш серийния номер.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Да, ако не са ментета. Пълно е. Просто трябва да се внимава откъде се купуват.
                          бях попаднал на ВМЗ- ментета ))
                          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                          Honda Shadow VLX 600 - 1999
                          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                          Влади

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                            Е, в интерес на истината има идея в такава конструкция. Но си дава пак 1 искра а не 4, просто допълнителните електроди са 'в резерв' ако единия се зацапа.
                            така си е , от 4те електрода искрата избира най-късия път . Така и живота е по-дълъг , аз досега само БЕРУ Платин ползвам и съм бил винаги доволен
                            rides:
                            :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
                            :arrow:2005 Yamaha YZ250
                            :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
                            The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X