До: Jeep Cherokee 2.5TD Да или Не
Ми не е лош късмет - по мое мнение италианците до ден днешен не са направили читав дизел. Французите, Японците и Немците от край време правят качествените дизели, които освен, че са с добри (за времето си) показатели са минали и тестът на времето и са се доказали като надеждни. На баща ми на УАЗката сложихме един спънат дизел от мерцедес - свалихме го от един бус (2 или 2.2 мотор е) и е с цели 55 ли 60 коня - няма такова добиче - скапаха му се гарнитурите след един ремонт и целя е в масло, но е железен иначе пали, пуши (старите дизели имат за мен една неповторимо любима миризма на изгорелите газове
), но върви! Ето защо отговорът на въпроса за мен колкото повече време минава ще е все по- "НЕ".
В кръга на шегата - във връзка с разглобяването в движение - гледали ли сте Мозъчни донори. Там единия от героите при всяко спиране събираше частите, които изпадаха от мотора с една лопата и ги слагаше в багажника
Ми не е лош късмет - по мое мнение италианците до ден днешен не са направили читав дизел. Французите, Японците и Немците от край време правят качествените дизели, които освен, че са с добри (за времето си) показатели са минали и тестът на времето и са се доказали като надеждни. На баща ми на УАЗката сложихме един спънат дизел от мерцедес - свалихме го от един бус (2 или 2.2 мотор е) и е с цели 55 ли 60 коня - няма такова добиче - скапаха му се гарнитурите след един ремонт и целя е в масло, но е железен иначе пали, пуши (старите дизели имат за мен една неповторимо любима миризма на изгорелите газове
), но върви! Ето защо отговорът на въпроса за мен колкото повече време минава ще е все по- "НЕ".В кръга на шегата - във връзка с разглобяването в движение - гледали ли сте Мозъчни донори. Там единия от героите при всяко спиране събираше частите, които изпадаха от мотора с една лопата и ги слагаше в багажника
)може и да си прав
Коментар