Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Cherokee 2.5TD Да или Не

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Jeep Cherokee 2.5TD Да или Не

Първоначално публикуван от gabone Преглед на мнение
    Айдеее почна се днес фарчета утре 5 инчов лифт .....
    Взимай взимай си бензиново, тя вече е ясна твойта
    , май да ... Но все пак, все още съм навит на дизела.

Коментар

Първоначално публикуван от fogost Преглед на мнение
      Много ми харесва как kinex си "барва" джипките. Въпроса ми към него, а и към другите е, намират ли се прозрачни фарова, какво може да се подмени по осветителната система и изобщо като цяло, на джипа, който искам да си купя. Моля, ако знаете сайт със снимки или снимки на "наточено" Cherokee да ги споделите. Благодаря предварително.
      Шегуваш ли се. Това е Джйип. Всичко може да се подмени.
      Просто трябва да решиш какво искаш. Намирането е по-лесно. Доставката не толкова.
      Ако държиш на дизеловия двигател обаче, определено ще има известни ограничения, и ако го направиш така

ще е готов само за снимка. За голямо съжаление няма пълно щастие.

Коментар

Така дигнато стои супер,ама е терсене за качване.
        Требе столче аз нали съм трътляк /175 см/ трябва и за това да мисля
        JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

ИЗБОРЪТ си е само твой - важното е да те кефи.
          Щом вече си избрал това купе, което е основно, вариантите за мотор скорости и раздатка са малко и за това да не забравяме , че
          сме в България и според доходите сме принудени да избираме между бензинов мотор с газова уретба и дизел /за предпочитане с по-евтина поддръжка/.
          Истинския двигател е бензиновия - колкото повече кубици- по добре.
          Сигурен съм, че всеки хоресва: "HEMI" , 5.9 , 5.2 , 4.7 4.0 в краен случай 2,5 , но ДИЗЕЛЪТ Е ЕДНА ДОБРА АЛТЕРНАТИВА в нашите условия .
          Така , че става въпрос за К О М П Р О М И С.
          Хубаво огледай преди покупката и ако не разбираш, вземи със себе си компетентен човек. Всичко е на късмет. Не бързай за да няма после -" ОЧИ ГЛЕДАЛИ - ОЧИ ПЛАКАЛИ".
          УСПЕХ в избора и кураж.
          П.С. Аз карам ГРАНД WJ 1999 3.1TD
          ________________________________________________________________________________________
          Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
          HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
            Истинския двигател е бензиновия - колкото повече кубици- по добре.
            Цар си, това не знам как го измисли! Кое му е по-истинско на бензина от дизела, ако може да обясниш! Не е ли малко странно (ако си прав) марка като Ауди да печели в последните години едно емблематично за издръжливостта на моторите и за ефективността им състезание именно с дизелов мотор. Освен това да го слага на най-бесната си бегачка (същия този "фалшив" дизелов мотор).
            Темата е за конкретем модел с конкретен мотор и не е редно да се правят подобни неаргумрнтирани обобщаващи изказвания. Дизелите си имат своите големи плюсове както и бензините и тук не опираме до предпочитания,а до факти и ако бензина наистина беше толква ефективен всички локомитиви (които не са на електричество) и тежки камиони щяха да са на бензин. Факт е също така, че от американските автомобили единствено Шевролет има дизелов агрегат в пикапите и големите си SUV-та, който да задоволява и отговаря на капризите на американския пазар и да се вписва в представата за "американски автомобил".

Коментар

... Щом вече си избрал това купе, което е основно, вариантите за мотор скорости и раздатка са малко и за това да не забравяме , че сме в България и според доходите сме принудени да избираме между бензинов мотор с газова уретба и дизел /за предпочитане с по-евтина поддръжка...
              Колега, така и не разбрах, дали по-големия шрифт Ви прави по-компетентен... или изборът между скоростни кутии, раздатки и мостове е ограничен... или май дизеловите двигатели са с по-евтина поддръжка...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                ...от американските автомобили единствено Шевролет има дизелов агрегат в пикапите и големите си SUV-та, който да задоволява и отговаря на капризите на американския пазар и да се вписва в представата за "американски автомобил".
                Като се замисля и Форд и Додж в Хеви дюти пикапите слагат големи дизели - но това малко офф-топик

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Колега, така и не разбрах, дали по-големия шрифт Ви прави по-компетентен... или изборът между скоростни кутии, раздатки и мостове е ограничен... или май дизеловите двигатели са с по-евтина поддръжка...
                  1.Сори за големия шрифт - не съм компетентен , - изразявам свободно своето лично мнение , без да го налагам.
                  2.Изборът между С.К. , раздатки и мостове за конкретното купе / което си е харесал колегата / е ограничен.
                  3.По въпроса за "дизеловите мотори с по-евтина поддръжка " ,съм имал в предвид , че VM -моторите са с по-евтини части и консумативи спрямо мерцедесовите дизели - по принцип.
                  ________________________________________________________________________________________

Коментар

1
                    Цар си, това не знам как го измисли! Кое му е по-истинско на бензина от дизела, ако може да обясниш! Не е ли малко странно (ако си прав) марка като Ауди да печели в последните години едно емблематично за издръжливостта на моторите и за ефективността им състезание именно с дизелов мотор. Освен това да го слага на най-бесната си бегачка (същия този "фалшив" дизелов мотор).
                    2
                    Темата е за конкретем модел с конкретен мотор и не е редно да се правят подобни неаргумрнтирани обобщаващи изказвания. Дизелите си имат своите големи плюсове както и бензините и тук не опираме до предпочитания,а до факти и ако бензина наистина беше толква ефективен всички локомитиви (които не са на електричество) и тежки камиони щяха да са на бензин. Факт е също така, че от американските автомобили единствено Шевролет има дизелов агрегат в пикапите и големите си SUV-та, който да задоволява и отговаря на капризите на американския пазар и да се вписва в представата за "американски автомобил".
                    1/ Обърни внимание за кои години говориш -"последните 2006-2007 "
                    , а ние говорим за дизеловите таралясници от 199... до 2002

2/ До колкото знам този мотор е 6,2 литра / къминс /.
                    Основният проблем на дизелите в България е горивото -мноооого "качесвена" нафта.
                    Не случайно дизеловите автомобили, които са карани в европа, след като заредят от нашата нафта , започват да горят с 1-2 литра повече и "нещто не вървят толкова".Отделно , че са капризни към горивото и започват да се трошат.
                    Аз съм карал с европейска нафта и разликата е огромна.
                    Последно редактирано от Ba4e Mite; 11-04-08, 13:35. Причина: подреждане

Коментар

цитат Stuntman_Mike;Цар си, това не знам как го измисли! Кое му е по-истинско на бензина от дизела, ако може да обясниш!

отговор:
                      До сега , като гледам по Ю-ТУБ ГРАНДОВЕТЕ,как се представят в ОФ РОУД, все ми се губят дизелите нещо ги нема никакви, всички са бензини и все големи.
                      В систематизираната информация за WJ , дизеловия вариант направо липсва.
                      Извода , който си правя е че дизела е компромисен вариант за европейския пазар./Това се търси в европа - да не е акцизен , да има по-малък разход и т.н./

Коментар

цитат Stuntman_Mike;Цар си, това не знам как го измисли! Кое му е по-истинско на бензина от дизела, ако може да обясниш!

отговор:
                        До сега , като гледам по Ю-ТУБ ГРАНДОВЕТЕ,как се представят в ОФ РОУД, все ми се губят дизелите нещо ги нема никакви, всички са бензини и все големи.
                        В систематизираната информация за WJ , дизеловия вариант направо липсва.
                        Извода , който си правя е че дизела е компромисен вариант за европейския пазар./Това се търси в европа - да не е акцизен , да има по-малък разход и т.н./
                        Виж, приятелю,
                        ако си беше написал поста за конкретен модел и конкретна гама мотори/раздатки/СК и за конкретни години изобщо нямаше да има включване от моя страна или от страна на друг колега.
                        Не искам да влизам в полемики, защото не са от полза за никого.

Коментар

Виж, приятелю,
                          ако си беше написал поста за конкретен модел и конкретна гама мотори/раздатки/СК и за конкретни години изобщо нямаше да има включване от моя страна или от страна на друг колега.
                          Не искам да влизам в полемики, защото не са от полза за никого.
                          Сори за отклонението и неточностите

П.С. в постовете съм имал в предвид , че все пак темата е "Jeep Cherokee 2.5TD Да или Не" и колегата fodost се е спрял на такъв екзепляр.

Коментар

Темата е в систематизирана информация.
                            Не я разводнявайте.

Коментар

здрасти ! не мога да разбера едно...говорите така като че ли ще ги карате 100 години !!! стига с тез глупости..караите си колите и си пите бирата..все едно след годинка-две все ще го продадете ! не е ли така ..???
                              понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                              JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                              Honda Shadow VLX 600 - 1999
                              FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                              Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                                здрасти ! не мога да разбера едно...говорите така като че ли ще ги карате 100 години !!! стига с тез глупости..караите си колите и си пите бирата..все едно след годинка-две все ще го продадете ! не е ли така ..???
                                А, да си дойдем на думата Но все пак е добре през това време да нямаме много проблеми с джипа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X