Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затънах с Гранда.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Затънах с Гранда.

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    Ами явно защото нямаш блокажи на предния и задния диференциал!
    Аз пак не разбрах ,нямам по принцип или просто не работят.

Може ли такава машина да е без блокажи.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Ам то такива дето не затъват няма.
      Обаче! Повечето 5.2 има диференциал с ограничено преплъзване отзад. Сега дали при теб липсва или е износен е по-важния въпрос. Всъщност то вече няма значение. Факт е че го няма. Ако го имаше едната задна гума нямаше да спре да се върти.
      Раздатката до 95 е възможно най-добрата за кал. Само че без ЛСД отзад постояно се мъчи да превърти гумите по диагонал.
      Като на УАЗката.
      http://www.vbox7.com/play:8ea1c298

п.с.
      Мале сега вече ще ме линчуват.
      Друзя шегувам се бре. Вижте ква скука е настанала.
      Ето виждаш ли колко е лесно , ати ми казваш да чета из темите ,там няма да намеря този отговор.Не че не те разбирам, че ви е писнало на знаещите да обяснявате на нас невежите ,но нали за това сме хора да си помагаме.

Коментар

Е точно отговора на този въпрос го има над 100 пъти.
        Както и отговори на въпроси които дори още не си се сетил да зададеш.
        Така че четенето на темите изобщо не е губене на време.

Коментар

Съгласен съм ,но това е една съвсем друга тема.благодаря ти все пак за конкретния отговор и все пак ремонтира ли се тва чудо ЛСД или не си струва.

Коментар

Първоначално публикуван от koman4i Преглед на мнение
            Съгласен съм ,но това е една съвсем друга тема.благодаря ти все пак за конкретния отговор и все пак ремонтира ли се тва чудо ЛСД или не си струва.
            Ти май не четеш какво ти е написал колегата по горе .
            А именно:

Наистина положи малко труд.Успех.

Коментар

Ремонтира се много лесно. Сменят се едни дискчета вътре. Дори не са скъпи. Но първо трябва да си сигурен че е с ЛСД. Това вече как ще стане не знам. Освен като сменяш маслото на дифа някой който знае какво да търси да го погледне. Че те са малко накатани и не се виждат много лесно. Или по ВИН кода. Може и по надписите на капака да се разбере ама предполагам че те вече липсват.

Коментар

Ремонтира се много лесно. Сменят се едни дискчета вътре. Дори не са скъпи. Но първо трябва да си сигурен че е с ЛСД. Това вече как ще стане не знам. Освен като сменяш маслото на дифа някой който знае какво да търси да го погледне. Че те са малко накатани и не се виждат много лесно. Или по ВИН кода. Може и по надписите на капака да се разбере ама предполагам че те вече липсват.
                Разбрах,но аз вече смених маслото.Това с откриването на лсд наистина е проблем тъй като нямаме кой знае какви специалисти тук.Аз отидох в един сервиз за смяна на масло на скоростна кутия,а те ми казват че маслото не се сменя,добре че не ги послушах.Иначе табелките стоят на капака на дифа ,само дето незнам какво трябва да търся.
                поздрави.

Коментар

Вдигате колата, завърташ едната задна гума, ако другата се върти в обратна посока НЕ е ЛСД, ако се върти в същата посока е ЛСД.

Коментар

Ам то такива дето не затъват няма.
                    Обаче! Повечето 5.2 има диференциал с ограничено преплъзване отзад. Сега дали при теб липсва или е износен е по-важния въпрос. Всъщност то вече няма значение. Факт е че го няма. Ако го имаше едната задна гума нямаше да спре да се върти.
                    Раздатката до 95 е възможно най-добрата за кал. Само че без ЛСД отзад постояно се мъчи да превърти гумите по диагонал.
                    Като на УАЗката.
                    http://www.vbox7.com/play:8ea1c298

п.с.
                    Мале сега вече ще ме линчуват.
                    Друзя шегувам се бре. Вижте ква скука е настанала.
                    Защо да те линчуват?Друзята знаят че толкова си могат.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Вдигате колата, завърташ едната задна гума, ако другата се върти в обратна посока НЕ е ЛСД, ако се върти в същата посока е ЛСД.
                      Да, ама това ако работи ЛСД-то! А ако неговото го е имало, а вече го няма?!!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Благодаря колеги.Един последен въпрос-от каде мога да си купя тези дискчета защото все си мисля че имам такова ЛСД,но се е прее...ло?

Коментар

До: Затънах с Гранда

ЛСД помага колата да не се окантарва.Ако работи обаче. Това което описваш е типично за ВСИЧКИ джипки без блокажи. Потърси изфорума теми с ключови думи - Блокаж,ЛСД, Шпер. Ключовата дума "затъване " няма да помогне, защото във всяка втора тема я има. Особена с комбинация с думата JEEP. ( Kinex скучно било а?)

Това е шегичка разбира се.....
                          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от koman4i Преглед на мнение
                            Благодаря колеги.Един последен въпрос-от каде мога да си купя тези дискчета защото все си мисля че имам такова ЛСД,но се е прее...ло?
                            Ама ти първо все пак провери имало ли е ЛСД? Да не купуваш напразно!!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

То по цяла вероятност ЛСД-то го имало някога, обаче като при повечето от нас поради простия факт, че караме коли 2-10 ръка е пре...но от предишните собственици, било то от незнание, било то от немарливост...... Има и друго, че работещо ЛСД може да те вкара в съвсем друг филм при странични наклони примерно....Така че всеки трябва да прицени за него си дали/или. Аз за моите коли реших че ЛСД-то не ми трябва, ако ще слагам блокажи то ще е само на задните мостове и само принудителени.....
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                Ама ти първо все пак провери имало ли е ЛСД? Да не купуваш напразно!!
                                Ами то разликата при наличие на ЛСД е само добавката, а тя не е скъпа...
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X