Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смяна на волан

Този който пише,че Гранд 4000i-197коня е муден не е вчас А относно смяната на волана ми обещаха от сервиз в Пловдив тел.0899101433 за 1600лв.- само за работата във вторник ще ходя да се срещна с маисторите и да огледат джипа,ако се навият ще го оставя да го правят.Ще държа всички заинтерисувани в течение как вървят нещата и какви проблеми възникват-дано да няма такива.

Коментар

Аз казвам че е муден, я ми кажи с какво не съм в час
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Аз казвам че е муден, я ми кажи с какво не съм в час
        Незнам какво разбираш ти под "МУДЕН" според мен доста добре стои на пътя Аз може да не съм много на ти с данните за Гранда но за два месеца му сложих 11 000 км,от около 4г. карам само Американски джипове за това си купих този като бях в Англия по работа просто застана на цена.Според мен 200 коня са си 200 коня,други джипове с по 100-130 какво да кажат а? Още не съм ходил на състезание с него,в сравнение с G55AMG е муден

Коментар

В сравнение със същия но с V8 е мнооого муден. Тия същите коне със същия този двигател си живеят под капака на моя Вранглер който е доста по-малък и лек от Гранда и е с ръчни скорости. Е от време на време не му стигат... Така че качи се на същия Гранд но с V8 и ще видиш разликата. Никой не говори за AMG, нито за SRT нито за 5.9 или 4.7НО. Съвсем стандартен V8. Така че да, в сравнение със 100 е добре, ама само толкова. що се касае до конете, мисля че трябва да ти кажа че в един джип те изобщо не са най-важния показател, а виж въртящият момент е.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Придържайте се към темата че ще я заключа!
            Съвсем сериозен съм. Една седмица ме няма и раздела прилича на Голфаджийска говорилня!
            Дима я по добре кажи , за да се объне волана не трябва ли да се сменя целия преден мост заради ухото на напречната щанга?

Коментар

По принцип производителите се стараят кормилната щанга и реактивната (панара) да се движат успоредно. В случая се съмнявам обаче че мостовете са различни. Трябва да се види.

Коментар

според мен..би имало няколко аспекта които не могат да не се забележат
                вси4ко отдясно идва от ляво....някои 4асти би трябвало да се сменят.все пак..не е кормилна реика...но пък не е кои знае какъв проблем...ако беше в бургас би било интерестно да се погледне....няма начин да няма начин както казва мои колега
                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                  според мен..би имало няколко аспекта които не могат да не се забележат
                  вси4ко отдясно идва от ляво....някои 4асти би трябвало да се сменят.все пак..не е кормилна реика...но пък не е кои знае какъв проблем...ако беше в бургас би било интерестно да се погледне....няма начин да няма начин както казва мои колега
                  Аз си мислех че Черокита с секторна кутия.....Не е с рейка
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ха Ха Голям майтап човека от вас не може да се изкаже на спокойствие .Скъсахте го направо по всички теми....... Сори за спама

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                      Ха Ха Голям майтап човека от вас не може да се изкаже на спокойствие .Скъсахте го направо по всички теми....... Сори за спама
                      Не с лоши чувства.......Ама поне малко да владее материята, преди да се изскаже, де.....
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                        все пак..не е кормилна реика...
                        Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Аз си мислех че Черокита с секторна кутия.....Не е с рейка
                        Освен и аз да кажа че не е с рейка.
                        За по сигурно.

Коментар

да не е с рейка аз свалих всички необходими части от ударен гранд,а именно курмилната кутия с всички щанги,таблото и китията на парното отдоло,моторчето на чистачките и всичко свързано с тях + пласмасовата решетка и корите на вратите.Преди две години имах вранглер 96г. 4000i и го прододох защото е муден а аз мн. патувам.Сега гранда без никакви проблеми си пълни километража и най-важното е че ги поддържа е вярно че гори но аз незнам а-л да върви пък да не гори

Коментар

Колега, успех....
                            Последно редактирано от Злой; 18-02-08, 22:37. Причина: едит

Коментар

минала....4е подминала.......
                              КОРОЧЕ..НЕ ВЬ1ДТИ ЛИ ВАМ НА УЛИЦЕ И ПОДЬ1ШАТЬ СВЕЖЕНЬКОГО ВОЗДУХА....???
                              да не бъда вулгарен...
                              понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                              JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                              Honda Shadow VLX 600 - 1999
                              FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                              Влади

Коментар

днес след обяд към 3ч. оставих гранда в сервиза в Пловдив в 8ч. ми звъннаха да ми кажат че са го разглобили напълно и че трябват 2-3 дребни неща и няма да има никакъв проблем да сменят волана.Аз бях малко скептик защото доста други 'майстори' ми казаха,че не може.Казаха,че до максимум 1 седмица ще е готов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X